علمی و پزشکی

مصرف ویتامین E موجب لخته‌شدن خون می‌شود؟

مجله سلامتی ایران/ تعطیلات خراسان مکمل های ویتامین در حال حاضر به راحتی در فروشگاه ها و بازارهای آنلاین در دسترس هستند. ویتامین A یک ماده مغذی ضروری است که از کربن مورد نیاز بدن برای عملکرد خود ساخته می شود.

تا به امروز، 13 ویتامین بر اساس سلامت شناسایی شده است. این ویتامین ها دو نوع ویتامین هستند که محلول در آب و محلول در چربی هستند. ویتامین های محلول در آب بیشتر باید مصرف شوند زیرا در بدن ذخیره نمی شوند و از طریق ادرار دفع می شوند. ویتامین های محلول در چربی را می توان در بافت چربی بدن ذخیره کرد. ویتامین های محلول در چربی عبارتند از ویتامین A، D، E و K.

کمبود یک ویتامین خاص می تواند باعث کمبود بدن و ایجاد بیماری شود. با این حال، ویتامین A بیش از حد برای سلامتی مضر است.

طبق گفته کلینیک مایو در ایالات متحده، ویتامین E برای خون سالم، بینایی، سلول های مغز و سیستم تناسلی سالم مهم است. اگر روزانه 15 میلی گرم ویتامین E توصیه شده را دریافت نکنید، می تواند منجر به بیماری شود.

ویتامین E را می توان در بسیاری از منابع غذایی مانند محصولات لبنی، روغن زیتون، بادام و غلات غنی شده یافت و می تواند به عنوان یک مکمل غذایی استفاده شود. طبق گفته کلینیک مایو، اکثر مردم به مکمل های ویتامین E نیاز ندارند. از آنجایی که ویتامین E در سلول های چربی بدن ذخیره می شود، پرخوری می تواند منجر به مسمومیت یا استفاده بیش از حد از ویتامین E شود.

طبق گفته مؤسسه ملی بهداشت، حداکثر مقدار ویتامین E که بزرگسالان می توانند بدون عوارض جانبی مصرف کنند، 1000 میلی گرم در روز است. مصرف بیش از حد ویتامین E می تواند خون را ضعیف کرده و باعث بیماری های جدی مانند فلج شود.

خبر مرتبط:  آمار همه‌گیری کرونا؛‌ بیش از ۲۵۳ میلیون بیمار کووید در جهان

محققان هیچ اثر مضر مصرف ویتامین E از طریق رژیم غذایی را پیدا نکرده اند، اما سطوح بالای مکمل های ویتامین E می تواند باعث لخته شدن خون و مشکلات خونریزی شود.

قبل از مصرف مکمل ویتامین E با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود صحبت کنید. ایجاد تغییرات در رژیم غذایی بهترین و مطمئن ترین گزینه است.

انتهای پیام/