مصرف مقدار کمی گردو در هفته به کاهش خطر مرگ و میر کمک می کند

یک مطالعه جدید توسط متخصصان تغذیه نشان داده است که مصرف منظم گردو خطر مرگ را کاهش می دهد.

به گزارش مجله سلامتی ایران ، مطالعه ای در دانشگاه هاروارد نشان می دهد که مصرف منظم گردو خطر مرگ به ویژه بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد و طول عمر افراد میانسال را در مقایسه با افرادی که از این دانه ها استفاده نمی کنند ، افزایش می دهد. افزایش دادن.

این مطالعه نشان داد که خوردن پنج یا بیشتر گردو در هفته می تواند از کاهش خطر مرگ و افزایش امید به زندگی بسیار مفید باشد.

“این مطالعه نشان داد که خوردن مقدار کمی گردو در طول هفته می تواند به افزایش طول عمر کمک کند ، به ویژه در افرادی که کیفیت غذای آنها پایین است.”

این مطالعه نشان داد که مصرف پنج یا بیشتر گردو در هفته با کاهش 14 درصدی خطر مرگ ، کاهش 25 درصدی خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی و افزایش امید به زندگی تقریبا 1.3 سال همراه بود.

به گزارش هندوستان تایمز ، مصرف دو تا چهار عدد گردو در هفته می تواند فوایدی برای سلامتی داشته باشد و خطر مرگ را تا 13 درصد و مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی را تا 14 درصد کاهش دهد.

انتهای پیام

خبر مرتبط:  محدودیتی در استفاده جانبازان و معلولان از مجموعه‌های ورزشی شهرداری تهران وجود ندارد