علمی و پزشکی

مصرف روغن جامد و نیمه جامد سلامت قلب را به خطر می‌اندازند

مصرف روغن های جامد و نیمه جامد منجر به تجمع اسیدهای چرب اشباع در رگ ها، تنگ شدن و انسداد عروق کرونا ویروس می شود. پس از این روغن ها برای محافظت از قلب خود استفاده نکنید.

به گزارش مجله سلامتی ایران، مصرف روغن های جامد و نیمه جامد منجر به تجمع اسیدهای چرب اشباع در رگ ها، تصلب شرایین (تنگ شدن دیواره شریان)، تنگی و انسداد سکته های قلبی و عروقی و قلبی می شود. بر اساس آخرین تحقیقات علمی جهان، مصرف روغن های جامد و نیمه جامد به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب ترانس بالا، خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان و سرطان پروستات را در مردان افزایش می دهد.

متخصصان خانه روغن جامد را توصیه نمی کنند، زیرا بافت ضروری برای شیرینی ها عمدتا در آب نبات استفاده می شود. اسیدهای چرب اشباع موجود در روغن های جامد باعث بیماری های قلبی عروقی و سرطان های مختلف می شود. لازم به ذکر است که اگرچه این روغن ها در حال حاضر در کشور ما با اصلاح فرمولاسیون و بهبود کیفیت به روغن های نیمه جامد تبدیل می شوند، اما حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس کمتری نسبت به روغن های جامد هستند، اما روغن های نیمه جامد با سبزیجات مقایسه می شوند. روغن‌ها، مایعات حاوی سطوح بالایی از اسیدهای چرب اشباع و چربی‌های ترانس هستند و مصرف آن‌ها کلسترول LDL بالا، تنگی رگ‌ها و در نهایت سکته قلبی را به همراه دارد. افراد مبتلا به چربی خون و به ویژه کلسترول بالا نباید از روغن های جامد و نیمه جامد استفاده کنند.

خبر مرتبط:  آمریکا در فکر یافتن منشاء کرونا، چین به دنبال تسخیر فضا

به گفته دفتر دفتر اصلاحات تغذیه جامعه وزارت بهداشت، توصیه می شود از روغن نباتی برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی استفاده شود. چربی های مایع روند آترواسکلروز (سخت شدن دیواره شریان) را کند می کنند. روغن های گیاهی مایع حاوی درصد بسیار کمی اسیدهای چرب اشباع شده و مقادیر قابل توجهی اسیدهای چرب غیراشباع هستند که برای سلامت قلب ضروری هستند و میزان اسیدهای چرب ترانس آن کمتر از 2 درصد و در برخی روغن های مایع تقریباً صفر است. به آنها صفر می گویند. مبدل ها. مصرف روغن های حیوانی و روغن های مایع برای حفظ سلامتی بهتر از روغن های جامد و نیمه جامد گیاهی است.

انتهای پیام/