استان ها

«مرکز تحقیقات صنایع غذایی و تبدیلی» پاسخگوی نیاز‌های آزمایشگاهی و تشخیصی

به این موضوع در گفتگو با آنا اشاره شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر گفت: از آنجایی که شهرستان به شهرک های صنعتی و صنایع کوچک و بزرگ نزدیک است، مرکز تحقیقات صنایع غذایی و فرآوری می تواند پاسخگوی نیازهای آزمایشگاهی و تشخیصی این صنایع باشد.

گروه مناطق خبرگزاری آنا; همزمان با افتتاح و آغاز به کار مرکز تحقیقات صنایع غذایی و بسته بندی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شببست، عبدالله محمدی، مدیرکل تحقیقات و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، هیاتی از دانشگاه آزاد و کارشناسان استان آذربایجان شرقی پروژه ها با هدف بررسی امکانات آزمایشگاهی موجود و ارائه راهکارهای تحقیقاتی صنایع مرتبط، از امکانات آزمایشگاهی و مجتمع های تحقیقاتی این واحد دانشگاهی بازدید و متقاضیان را در زمینه روش های مختلف توزیع راهنمایی کردند. در آزمایشگاه های مرکزی

آزمایشگاه های مرکزی دارای مجوز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شببست شامل آزمایشگاه تخصصی بیوشیمی، کروماتوگرافی و آنالیز ابزاری، آزمایشگاه مرکزی خدمات کشاورزی و کشت بافت رویشی درختان میوه و گیاهان زینتی و آزمایشگاه مرکزی خاک و ساختمان بتن می باشد. مواد.

در حاشیه این بازدید سعید احمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا در خصوص دلایل ایجاد مرکز تحقیقات صنایع تبدیلی و غذایی در این دانشگاه، شهرستان شبستر در همجواری با شهرک های صنعتی و صنایع کوچک و بزرگ منطقه و بیش از 400 واحد صنعتی با توجه به فعالیت، دومین شهر صنعتی استان آذربایجان شرقی بوده و عمده فعالیت این شرکت ها و صنایع به صورت میدانی می باشد. مواد غذایی شامل لبنیات، کیک و کلوچه، نوشابه، لواشک، آب معدنی و غیره؛ از این رو مرکز تحقیقات صنایع غذایی و فرآوری می تواند پاسخگوی بخشی از نیازهای آزمایشگاهی و تشخیصی این صنایع باشد.

خبر مرتبط:  قوانین وضع شده در مجلس باید رفاه، آسایش و آرامش مردم را تضمین کند

وی ادامه داد: از سوی دیگر، دانشگاه آزاد شبستر با بیش از 150 هیات علمی متخصص تمام وقت و بیش از 100 رشته تکمیلی، با حضور کارگاه ها و آزمایشگاه های مجهز و مراکز رشد، ظرفیت کافی برای تاسیس دارد. مرکز تحقیقات صنایع غذایی و تبدیلی.

احمدی تصریح کرد: مرکز تحقیقات صنایع غذایی و بسته بندی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر با تکیه بر توان علمی، فنی و عملیاتی خود در حوزه ایمنی و سلامت مواد غذایی نقش آفرینی می کند. این هدف با تجزیه و تحلیل کمی و کیفی افزودنی ها، آلاینده ها، نظارت و کنترل آنها در مواد غذایی و جلوگیری از بروز انواع آلاینده ها و تقلب در مواد غذایی، انجام تحقیقات در این زمینه ها در قالب اجرای پروژه های تحقیقاتی و فناوری محقق می شود. ، برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی. توانایی ارائه خدمات آزمایشگاهی و خدمات فنی به بخش های دولتی و خصوصی.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر مرکز تحقیقات صنایع غذایی و تحول در سال 1400 برنامه ریزی و مقدمات انجام شد و از پیشنهاد مرکز دفاع کردیم گفت: دکتر محمدی و همراهان با هدف بررسی و تایید نهایی از این مرکز بازدید کردند. ” ظرفیت مرکز منوط به صدور مجوز نهایی مرکز می باشد.

افتتاح مرکز تحقیقات صنایع غذایی و بسته بندی


این مسئول اضافه کرد: بدیهی است چنین پژوهشگاهی به دلیل جامعیت طرح هایی که می توان در آن انجام داد، می تواند بستر مناسبی برای آموزش و آماده سازی دانشجویان و معرفی و ایجاد آنها با آخرین علوم روز دنیا باشد. بستری برای تعریف دوره های جدید مرتبط با این موضوع. فوق لیسانس و همچنین دکترا.
خبر مرتبط:  دوست محمدی اعلام کرد،‍ کاروانسرای شاه عباسی سمنان در بند ضوابط اداری

وی بیان کرد: با توجه به گستردگی طرح های صنعتی قابل انجام در این مرکز و کاربردهای عملی در بخش های مختلف صنایع غذایی، می توان با دسترسی به پروژه های صنعتی و مدیریت کارشناسان، آن را به عنوان یک مرجع علمی مطرح کرد. مرکز تحقیقات، نیازهای بخش صنعت و تلاش برای رفع این نیازها و بهبود کیفیت محصولات نهایی صنعت پرداخت.

احمدی با بیان اینکه اخیراً مرکز تحقیقات صنایع غذایی و فرآوری موفق به اخذ مجوز شده است، تصریح کرد: مراجعات متعددی به حوزه صنعت انجام شده و مذاکراتی برای اخذ دستورات به منظور رفع مشکلات صنعت انجام شده که به نتیجه می رسد. توافق.” زمینه مهارت آموزی و فعالیت های آزمایشگاهی نیز به دلیل راه اندازی دو آزمایشگاه مرکزی مرتبط با صنایع غذایی و آموزشگاه مهارتی عالی مرتبط با این بخش فراهم است.

انتهای پیام/4062/