
مبتلایان به آنفلوآنزا چه بخورند؟
افراد معمولاً وقتی به بیماری های آنفلوانزا مبتلا می شوند تمایل زیادی به خوردن ندارند. هنگامی که تب دارید ، باید مواد مغذی و مایعات کافی بخورید تا بدن سالم باشد.
به گزارش مجله سلامتی ایران ، “خراسان” نوشته است: در ادامه مطلب ، غذای مناسب و نامناسب را در این مدت برای شما آورده ایم.
سوپ مرغ
مواد تشکیل دهنده سوپ مرغ با التهاب مقابله کرده و پاسخهای التهابی به این بیماری را کاهش می دهد. سوپ مرغ بینی و گلو را باز می کند و تنفس را راحت می کند. سوپ های دیگر ، مانند سوپ های سبزیجات ، تأثیرات مشابهی بر روی فرد دارند. سوپ علاوه بر تغذیه ، هضم آسان و تهیه آن آسان است ، همچنین دارای آب است و در نتیجه باعث افزایش هیدراتاسیون می شود.
سیر
سیر دارای خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی است. این به بهبود ایمنی کمک می کند و به مبارزه با عفونت هایی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی کمک می کند.
میوه هایی با ویتامین C.
میوه ها و سبزیجاتی که حاوی ویتامین C هستند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کنند.
زنجبیل
زنجبیل شرایطی مانند تب و حالت تهوع را تسکین می دهد و سیستم هضم را بهبود می بخشد. می توانید خیلی کم پودر زنجبیل به مواد اضافه کنید و آن را در آب داغ ، عسل و لیمو بریزید و چای گیاهی درست کنید.
سبزیجات
سبزیجات حاوی مقدار زیادی فیبر هستند که هضم غذا را بهبود می بخشد و همچنین حاوی مواد مغذی مانند ویتامین C ، آهن و اسید فولیک است. این مواد نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن دارند و همچنین دارای خواص ضد باکتری و ضد التهابی هستند که به بهبود سریع بدن کمک می کنند.
جو دو سر
جو دوسر همچنین منبع غنی فیبر است ، زیرا فیبر موجود در این رژیم حاوی باکتری های مفید است. همچنین برای کسانی که سرماخوردگی یا آنفولانزا دارند مناسب است زیرا تب ، اسهال و استفراغ را تسکین می دهد.
مایعات
آبرسانی به بدن یکی از مهمترین کارهایی است که فرد می تواند برای مقابله با آنفلوآنزا انجام دهد و مایعات زیر به شما کمک می کنند.
آب | کلیه ها از آب برای پاک کردن مواد اضافی از بدن استفاده می کنند. نوشیدن آب به میزان کافی بهبودی فرد را تسریع می کند.
آب گرم همراه با عسل ، لیمو و زنجبیل زنجبیل موجود در این نوشیدنی حالت تهوع را کاهش می دهد.
چای های گیاهی
برخی از چای های گیاهی خاصیت درمانی خاصی دارند. به عنوان مثال ، جوشانده عصاره نعناع و نعناع و گل محمدی تنگی نفس به خصوص سرفه را کاهش می دهد و جوشانده بورز در کاهش تب م effectiveثر است. چای زنجبیل به دلیل خاصیت گرم و خاصیت ضد میکروبی در درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا اثر بسیار مفیدی دارد.
غذاهایی که باید از آنها اجتناب کنیم
غذاهای فرآوری شده | این غذاها نمک زیادی دارند و آب و قند را جذب می کنند که می تواند باعث افزایش التهاب شود.
غذاهای چرب این غذاها هضم را کند می کنند.
دفتر خاطرات | هضم لاکتوز موجود در فرآورده های لبنی در صورت تهوع شدید و تولید خلط بیشتر با مصرف فرآورده های لبنی ، نباید هضم شود.
منبع: MedicalNewsToday
انتهای پیام