علمی و پزشکی

قارچی که جایگزین گوشت خواهد شد

شفاف و به نقل از IO، صنعت دامپروری 15 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای جهانی و 80 درصد از استفاده از زمین در جهان را تشکیل می دهد. قارچ ها سرشار از مواد مغذی هستند و می توانند حداقل مقداری گوشت را تغییر دهند. در حال حاضر تعداد کشاورزان و کارآفرینانی که مایل به پرورش قارچ هستند کمتر نیست. اما بسیاری از آنها امکانات مناسبی ندارند و برخی دیگر بدون امکانات مناسب به فکر ساخت سازه ای هوشمند هستند. این امر باعث شد استارت آپ های ATTA دانش خود را در زمینه ایجاد مکان های مناسب برای پرورش گیاهان و توسعه سیستم های تولید مثل قارچ هوشمند به روز کنند. اولین نمونه اولیه به تازگی راه اندازی شده است و آنقدر ساده است که می توان از آن برای پرورش قارچ های سوپرمارکتی استفاده کرد. داستان سباستین مدل، یکی از بنیانگذاران این استارت آپ، یک پرورش دهنده قارچ است.

ATTA Early Agents
ATTA Early Agents

نام ATTA از کجا آمده است؟

ATTA نام لاتین مورچه های برگ است که بیش از 30 میلیون سال است که در پرورش قارچ نقش داشته اند. او بزرگترین الگوی ماست. این حشرات غذای خود را به قارچ تبدیل می کنند و در لانه خود روی برگ های جمع آوری شده رشد می کنند. این رژیم غذایی بسیار سالم است و مورچه های ATTA در حال حاضر یکی از بزرگترین و قوی ترین کلونی مورچه ها هستند.

مرکز پرورش قارچ چگونه است؟

مرکز پرورش قارچ ما یک سیستم مدولار است و می تواند در سالن های بزرگ و خارج از منزل قرار گیرد. برای ایمن سازی عملیات برداشت، یک پلت فرم نظارت از راه دور راه اندازی کرده ایم. این تسهیلات برای ایجاد امکان تولید غیرمتمرکز و رفع نیاز به مسیرهای حمل و نقل طولانی ضروری است. این امر حمل و نقل به شهرهای بزرگ را آسان تر می کند. طراحی ماژولار یا مدولار بودن در طراحی، یک اصل طراحی است که سیستم را به قطعات کوچکتر به نام ماژول تقسیم می کند. ماژول ها را می توان به طور مستقل ایجاد، اصلاح، اصلاح یا با ماژول های دیگر یا بین سیستم های مختلف منتقل کرد.

خبر مرتبط:  افزایش امید به زندگی بیماران دیابتی با راهکار جدید

انگیزه شما چیست؟

قارچ یک جایگزین عالی برای گوشت است. ما قارچ های زیادی را آزمایش کردیم تا اینکه بهترین نوع آن را یافتیم و آن یال شیر است. این قارچ دارای خواص متعددی مانند گوشت، انتشار کم دی اکسید کربن و مصرف منابع است. در آسیا، این قارچ به عنوان یک غذای لذیذ در نظر گرفته می شود و اغلب با گوشت مرغ یا خرچنگ مقایسه می شود. به آن یک تقویت کننده واقعی مغز نیز می گویند.

آینده شرکت خود را در پنج سال آینده چگونه می بینید؟

دو هفته دیگر اولین برداشت خود را خواهیم داشت که آن را به رستوران ها و شرکت های فرآوری می فروشیم. اگر به عنوان تولیدکننده کار کنیم و جریان نقدی مثبتی داشته باشیم، سرمایه گذاری در ساخت سیستم را ادامه خواهیم داد. در طول پنج سال آینده، ما انتظار داریم افراد زیادی تجهیزات ما را در سراسر اروپا بفروشند تا قارچ را به صورت حرفه ای و مقرون به صرفه پرورش دهند و غذای ما را سالم تر و پایدارتر کنند.

چه چیزی نوآوری شما را بهتر یا متفاوت می کند؟

سیستم ماژولار ما به مشتریان اجازه می دهد تا با سیستم های کوچک شروع کنند و آنها را به سرمایه گذاری های افزایشی گسترش دهند. در عین حال، سیستم ما بسیار کارآمد است زیرا می تواند دما، رطوبت، دی اکسید کربن و نور را تنظیم کند و قارچ ها شرایط رشد ایده آلی دارند.