پوکی استخوان یا از دست دادن توده و تراکم استخوان به ویژه در افراد بالای 50 سال رخ می دهد که خطر شکستگی را افزایش می دهد.
طبق یک گزارش واضح، مطالعه جدید محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان می دهد که خوردن 5 تا 6 کشمش در روز می تواند توده و تراکم استخوان را حفظ کرده و از پوکی استخوان جلوگیری کند.
در مطالعه دوم، همان محققان دریافتند که از دست دادن سلامت استخوان با فرآیندهای التهابی در بدن مرتبط است و کشمش به عنوان ضد التهاب شناخته شده است.
پوکی استخوان وضعیتی است که در آن استخوان های فرد تراکم و جرم خود را از دست می دهند و احتمال شکستگی استخوان را افزایش می دهند.
نیمی از زنان و از هر چهار مرد بالای 50 سال یک نفر در معرض خطر شکستگی قرار دارند. از دست دادن توده و تراکم استخوان می تواند در هر سنی رخ دهد. با این حال، پوکی استخوان در افراد مسن شایع تر است. پوکی استخوان در زنان یائسه شایع تر است.
استخوان های لگن، مهره ها و مچ دست شایع ترین محل شکستگی های ناشی از پوکی استخوان هستند، اگرچه ممکن است در هر استخوانی رخ دهند. برای افراد مسن، شکستگی لگن می تواند بسیار شدید باشد.
دکتر دکتر، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «التهاب عامل مهمی در از دست دادن استخوان پس از یائسگی و یک هدف بالقوه برای درمان های تغذیه ای است. مری جین سوزا گفت.
او گفت: “آخرین تحقیقات ما نشان دهنده بزرگترین کارآزمایی با گروهی متشکل از 200 زن یائسه برای بررسی رابطه بین کشمش و سلامت استخوان است.”
وی در ادامه افزود: مطالعه ما برای اولین بار است که نشان می دهد مصرف 5 تا 6 عدد کشمش در روز از کاهش تراکم استخوان لگن جلوگیری می کند، جایی که در مردان و زنان مسن یک نگرانی عمده است. شکستگی لگن اغلب منجر به بستری شدن در بیمارستان و کاهش کیفیت زندگی می شود.
اگرچه مشخص نیست چه چیزی در کشمش این اثر مفید بر سلامت استخوان دارد. اما این میوه کامل حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی مهم برای استخوان ها از جمله پتاسیم، مس و ویتامین K است. آلو همچنین حاوی پلی فنول است. ترکیبات زیست فعالی که در تشکیل استخوان نقش دارند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان