ضرورت پایش کرونا در مدارس / دچار عادی‌انگاری نشویم

رئیس کمیته ملی بیماریهای عفونی کرونا ویروس با تشریح وضعیت کرونا ویروس در کشور و توصیه برای استقرار سیستم نظارت بر کرونا ویروس در مدارس ، گفت: این واکسن به ویژه در کاهش مرگ و میر و بستری شدن موثر است ، اما کافی نیست. متاسفانه ما هنوز حدود 400 مورد مرگ ناشی از کروناویروس مثبت در کشور داریم. بیشتر در مناطق غربی و شمال غربی کشور رخ می دهد.

در گفت وگو با مجله سلامتی ایران ، دکتر حمید ساوری – سرپرست تیم واکنش سریع کووید -19 در وزارت بهداشت وی گفت: “البته این بدان معنا نیست که در همه کشورها رخ داده است.” و بیشتر منحنی های کشور نشان می دهد که ما از قله پنجم عبور کرده ایم. در بخشهای غربی و شمال غربی کشور ، ما هنوز مناطق مورد نگرانی داریم و تختهای بیمارستانی هنوز توسط عروق کرونا ویروس اشغال شده است.

وی افزود: با وجود نگرانی ها ، روند مهم بستری شدن در حال بدتر شدن است ؛ البته میزان مرگ و میر به آرامی کاهش می یابد و این ، همانطور که انتظار داریم ، نشان می دهد که افزایش واکسیناسیون تأثیر قابل توجهی بر مرگ و میر ندارد و باعث تغییرات سریع می شود ، اما ما امیدواریم که گردش واکسن را افزایش دهیم ، در میان سایر مداخلات. از طریق بسته ای از اقدامات موثر برای کاهش مرگ و میر و بستری شدن در بیمارستان ، غفلت نکنید و بهبود را تسریع کنید.

وی گفت: این بدان معناست که واکسیناسیون به ویژه در موارد مرگ و بستری موثر است ، اما کافی نیست و پوشش واکسیناسیون در حال افزایش است ، اما متأسفانه ما حدود 400 مورد مرگ و میر کرونری مثبت در کشور داریم که بیشتر در غرب و شمال غرب است.

هنوز نگرانی هایی در مورد انواع جدید کرونا وجود دارد

اپیدمیولوژیست ها در مورد وقوع ششمین قله کرونا اظهار کردند: اگرچه واکسن تحت تغییرات جوی جزئی قرار نمی گیرد ، اما با سرد شدن هوا ، مردم اغلب در مناطق بسته به دنبال سرپناه هستند و خطر ابتلا به بیماری عروق کرونا ویروس قلب بیشتر از مناطق باز است. اکنون ، اگر مدارس بازگشایی شوند ، غلظت کودکان و عوامل بیماری زا در مدارس به خانواده ها و افراد در معرض خطر افزایش می یابد. از سوی دیگر ، هنوز نگرانی هایی در مورد ظهور انواع جدید کرونا در کشور وجود دارد. این امر به ویژه در کشورهای همسایه صدق می کند و ممکن است انواع مختلفی مانند “Lambda” و “Hair” در کشور ما وجود داشته باشد ، اما هنوز فرض این که این تحول قوی است ، کافی نیست.

پیک جدید در ماه نوامبر ؛ موفق باشید قطعی نیست

وی ادامه داد: با موارد فوق الذکر ، اجرای پروژه شهید سلیمانی در کشور ما ، ما بین دو پیک کرونری شاهد بیشترین فاصله بین پیک های سوم و چهارم در کشورمان بوده ایم. با این اوصاف ، مطمئناً منتظر قله ششم در ماه نوامبر نیستیم و همه چیز بستگی به رفتار و اقدامات و اقدامات م weثر ما دارد. پیش بینی ها بر اساس شرایط موجود است ، اما ما می توانیم شرایط موجود را با مداخلات م effectiveثر و هدفمند به شرایط مطلوب تغییر دهیم.

عادی نباش

مدارس دارای اختیارات محلی هستند

سوری در مورد ویژگی هایی که با گسترش واکسن کرونا شرایط زندگی را عادی می کند ، اظهار داشت: “طبیعی است که همه جوامع تلاش کنند به راه خود ادامه دهند.” تلاش برای دستیابی به شرایط عادی با شرایط عادی متفاوت است. ما باید سعی کنیم شرایط را عادی کنیم ، اما نباید عادی باشیم. مرز بین این دو مکانیزمی است که ما با آن کمترین تهدید را ایجاد می کنیم. به عنوان مثال ، ما باید یک سیستم نظارت و مراقبت مداوم در مدارس ایجاد کنیم تا بتوانیم به سرعت به تغییرات و اختلالات واکنش نشان دهیم. درست است که مدارس باید دارای اقتدار محلی بیشتری باشند ، الگوی کلی وضعیت بیماری در کشور ، اما تنوع عوامل مختلف در کشور جهت یکسانی را برای کل کشور تضمین نمی کند و انتظار نمی رود که پاسخ یکسانی باشد. هر کجا.

دستورالعمل ها را با نظارت و عملکرد خوب دنبال کنید

وی گفت: اقداماتی مانند نظارت بر انواع جدید ویروس کرونا مهم است. ما هنوز اطلاعات دقیقی در مورد برخی جهش هایی که بر کودکان تأثیر می گذارد نداریم ، چه برسد به معرفی جهش های جدید دیگر. اجرای دستورالعمل ها باید نظارت و به درستی اجرا شود. یعنی مقامات باید برای اجرای صحیح دستورالعمل ها تعریف شوند و ما باید دائماً به مدارس هشدار دهیم که به محض بروز خطرات سریع و م respondثر پاسخ دهند.

دوباره نگران آنفولانزا باشید

Saury گفت: “سال گذشته شیوع آنفولانزا در کشور ما و جهان افزایش نیافته است. مردم ماسک هایی برای جلوگیری از بیماری عروق کرونا ویروس قلب داشتند و همین ماسک به احتمال زیاد باعث عفونت آنها می شد.” تب نیز کاهش می یابد. امسال ، اگر پروتکل ها مانند سال گذشته باشد ، هنوز امیدواریم آنفولانزا در کشور ما شیوع پیدا نکند ، اما درصد بازدیدها نسبت به سال قبل کمتر است و این نگرانی همچنان باقی است.

تزریق همزمان واکسن کرونا و آنفلوانزا ؛ آره یا نه

وی گفت: “واکسن آنفولانزا بستر و ساختار متفاوتی دارد و از آنجایی که ما تعامل بین دو کروناس و واکسن آنفولانزا را نمی دانیم ، توصیه کلی تا زمانی است که واکسن آنفولانزا داده شود.” مصونیت زیادی در فرد ایجاد می شود ، این نباید اتفاق بیفتد. واکسن آنفولانزا داوطلبانه است و می تواند برای چند هفته به تعویق بیفتد. بنابراین ، توصیه کلی این است که افراد چند هفته پس از دوز دوم واکسن کرونا ، واکسن آنفولانزا دریافت نکنند. اگرچه مطالعات بیشتری مورد نیاز است ، اما بهتر است 4 هفته پس از دوز دوم منتظر بمانید و سپس واکسن آنفولانزا تزریق کنید.

شرایط لازم برای شرکت در راهپیمایی شهری حسینی

سوری همچنین در مورد راهپیمایی Urbin گفت: هرگونه تماس با ویروس می تواند شیوع بیماری باشد. از آنجا که ویروس بدن خود را برای استقرار بدن جستجو می کند. بنابراین رفتار ما می تواند مستعد ابتلا به ویروس باشد. یکی از این رفتارها شرکت در مجالس است. به طور طبیعی ، واکسیناسیون به تنهایی کافی نیست تا بگوییم فرد دیگر به ویروس آلوده نیست یا دیگر ناقل عامل بیماری زا نیست. از سوی دیگر ، سفرها ، به ویژه سفرهای خارجی ، می توانند الگوی ژنتیکی ویروس را تغییر دهند. بنابراین ، هنگام سفر ، برخی اقدامات باید انجام شود. اولین مورد رسیدن به حداقل سطح ممکن است. بسیاری از کشورها سفرهای غیر ضروری و توصیه شده را ممنوع کرده اند.

وی در پایان گفت: در کشور ما محدودیت هایی ایجاد شده است که باید در بالاترین سطح اعمال شود. افراد باید واکسن دو دوز دریافت کنند و قبل از سفر آموزش ببینند و سعی کنند از مکان های شلوغ اجتناب کنند ، و اگر آلودگی در عراق کم نیست و هنگام بازگشت ، باید فوراً PCR را بررسی کنند و در صورت مثبت بودن آزمایش. قرنطینه دو هفته ای برای جلوگیری از شیوع بیماری در کشور.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل