
شیوع یک بیماری و تصویری دیگر از تبعیض غرب علیه آفریقا
در حالی که مقامات بهداشتی در اروپا، ایالات متحده و برخی از کشورهای دیگر در حال تلاش برای توزیع واکسن و دارو برای کنترل آبله هستند، برخی از پزشکان با یک واقعیت موافق هستند: منابع به اندازه کافی برای کاهش سرعت گسترش این بیماری در دسترس بوده است، اما «نه. ”
به گزارش مجله سلامتی ایران، اخیرا بیش از 250 مورد ابتلا به آبله میمون در انگلیس، اسپانیا، پرتغال، ایتالیا، سوئیس، آمریکا، اسرائیل و استرالیا گزارش شده است و هیچ تلفاتی در این موارد گزارش نشده است.
مقامات بسیاری از کشورهای اروپایی و ایالات متحده پیشنهاد داده اند که به مردم ایمن سازی کنند و استفاده از داروهای ضد ویروسی را در نظر بگیرند.
روز پنجشنبه، سازمان جهانی بهداشت (WHO) جلسه ویژه ای را برای بحث در مورد اولویت ها و مسائل مرتبط با تحقیقات آبله میمون برگزار می کند.
این مورد در قاره آفریقا در سال جاری است پنج برابر بیشتر موارد مرگ و میر را گزارش کرده است.
بر اساس گزارش مرکز آفریقایی کنترل و پیشگیری از بیماری، بیش از 1400 مورد و 63 مورد مرگ و میر آبله مرغان در چهار کشور – کامرون، جمهوری آفریقای مرکزی، کنگو و نیجریه گزارش شده است.
گفته می شود که هیچ ارتباط مستقیمی بین شیوع این بیماری در خارج از آفریقا وجود ندارد.
بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، آبله از خانواده ویروس های آبله است و تخمین زده می شود که واکسن های آبله حدود 85 درصد در برابر آبله موثر باشند.
از زمانی که اولین موارد در اوایل این ماه شناسایی شد، بریتانیا بیش از 1000 نفر را که در معرض خطر ویروس بودند واکسینه کرد و بیش از 20000 دوز واکسن خریداری کرده است. مقامات اتحادیه اروپا در حال مذاکره برای خرید واکسن های بیشتر هستند. در ایالت هایی که موارد گزارش شده است، مقامات دولت ایالات متحده حدود 700 دوز واکسن را توزیع کردند.
با این حال، چنین اقداماتی معمولاً در آفریقا استفاده نمی شود.
رئیس کارگروه آبله میمون در نیجریه گفت: در حال حاضر هیچ واکسن یا داروی ضد ویروسی در کشور ما برای مبارزه با آبله میمون استفاده نمی شود. افراد مشکوک به آبله میمون ایزوله شده و تماس آنها با افراد دیگر کنترل می شود.
به گزارش مدیکال اکسپرس، بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آفریقا، به طور کلی، آفریقا تنها “ذخیره کوچکی” از واکسن آبله دارد که می تواند برای آلوده کردن کادر پزشکی به شیوع آبله استفاده شود. .
انتهای پیام/