
اجتماعی
شناسایی و دستگیری ۲۱ دلال و کارچاق کن در خوزستان – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری آنلاین ، حجت الاسلام و المسلمین صادق مرادی در این خبر اظهار داشت: 21 نفر ، برخی از آنها با ادارات مختلف و شرکت های تابعه و کارگزاران و قاچاقچیان و معتمدین ارتباطات و دادستان ها در دو ماه اول سال جاری بودند مبالغ زیادی از افراد اخاذی و شناسایی و دستگیر شد.
وی گفت: با تلاش همکاران برای حفاظت قضایی و اطلاع رسانی ، باند بزرگ کاربری اراضی شناسایی و با آنها برخورد قاطع صورت گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین مرادی به دلالان ، متخلفان و قاچاقچیان هشدار داد و تأكید كرد: “افراد و قوه قضائیه باید هدف خود را برای پیگرد قانونی پرونده ها در دادگاه ها تعیین كنند.
وی اظهار داشت: با توسعه و گسترش نظارت قضایی در صدد فراهم آوردن فضای سالم تری برای همكاران قضایی و اداری و موكلین مسسات قضایی و فرعی هستیم.