استان ها

سالانه ۳۷۰۰ تن قارچ در آذربایجان‌غربی تولید می‌شود

به گزارش مجله سلامتی ایران در آذربایجان غربیجعفر وحدت اگرچه تعداد کمی از قارچ ها سمی هستند، اما با مقایسه فیزیکی نمی توانند قارچ های سمی را از قارچ های غیرسمی تشخیص دهند و به همین دلیل قارچ های سمی را می توان به صورت خوراکی به ویژه در فصل بهار و پاییز استفاده کرد و مسمومیت می تواند عوارض جدی و مرگ و میر را در پی داشته باشد.
وی با اشاره به افزایش بارندگی ها، رشد قارچ ها در طبیعت و استفاده ناخودآگاه خانواده ها از قارچ های وحشی خاطرنشان کرد: قارچ ها سمی و غیرسمی خاصی ندارند و کم کم از نظر ظاهر، بو و رنگ نیز سمی نیستند. می تواند باعث مرگ یا آسیب جدی به اندام ها شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: 66 کارخانه تولید قارچ خوراکی با ظرفیت تولید 3700 تن در سال در استان وجود دارد که حدود 3000 تن آن صنعتی و مابقی نیمه کاره است. -صنعتی.”
وحدت افزود: به همه مصرف کنندگان توصیه می کنیم تا پایان خردادماه امسال قارچ خوراکی مورد نیاز خود را در مناطق جنگلی و مرتعی برچسب گذاری کنند چرا که تشخیص قارچ های قارچی و غیرسمی خودرو غیرممکن است. جهت اخذ مجوز از وزارت جهادکشاورزی که در مراکز معتبر و فرش کشور عرضه می گردد.

48

خبر مرتبط:  داود ایزد پناه برگزیده جشنواره ملی عکس بانوی ایران زمین شد