علمی و پزشکی

رژیم غذایی ناسالم برای محیط زیست هم مضر است

نتایج این مطالعه نشان می دهد که تغذیه ناسالم می تواند به محیط زیست آسیب برساند.

به گزارش مجله سلامتی ایران، نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که فعالیت‌های مربوط به تولید و عرضه مواد غذایی و نوشیدنی‌های ناسالم شامل کیک‌های آماده، غذاهای شیرین و مشروبات الکلی است که یک چهارم از انتشار گازهای گلخانه‌ای مرتبط با مواد غذایی را تشکیل می‌دهند. . .

تیمی از کارشناسان بریتانیایی تأثیر رژیم غذایی نامناسب را فراتر از تأثیرات آن بر سلامت افراد مورد مطالعه قرار داده اند. این مطالعه بیش از 40000 محصول مارک دار و 3000 محصول غذایی دیگر را ارزیابی کرد و دریافت که با انتخاب گزینه های غذایی ناسالم، علائم انتشار کربن نیز افزایش می یابد.

کارشناسان بریتانیایی تاکید کردند که برای مقابله با بحران آب و هوا به تغییرات فرهنگی عمده نیاز است. ما به یک تغییر فرهنگی بزرگ نیاز داریم. کاهش قابل توجه مصرف گوشت و محصولات لبنی که تقریباً 46 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای مرتبط با غذای انسان را تشکیل می دهد.

محققان گفتند: «با این حال، یافته‌های ما نشان می‌دهد که حتی تغییرات کوچک می‌تواند مزایای بیشتری داشته باشد. ترک شیرینی جات و نوشیدن قهوه کمتر می تواند منجر به یک زندگی پایدارتر از نظر زیست محیطی شود.

به گزارش نیوزیلند هرالد، این مطالعه انتشار گازهای گلخانه ای مرتبط با تولید و حمل و نقل برخی مواد غذایی را مورد بررسی قرار داد و سپس ارزش غذایی آنها را طبق دستورالعمل های WHO مقایسه کرد. بر اساس تحقیقات، شیرینی ها، کیک ها و بیسکویت ها حدود 8.5 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای مرتبط با مواد غذایی را تشکیل می دهند، در حالی که فعالیت های مربوط به تولید و عرضه نوشیدنی هایی مانند چای، قهوه و الکل 15.1 درصد از این آلاینده ها را تشکیل می دهند.

خبر مرتبط:  تشدید کنترل مرزهای زمینی و دریایی کشور برای پیشگیری از ورود کرونای لامبدا

انتهای پیام/