
راهکارهایی برای پیشگیری از بروز آرتروز
دکتر چشم پزشک همکار جراحی مفصل ران و لگن می گوید که آرتروز در دو دسته کلی ، اولیه و ثانویه تعریف می شود. رضا و رندی اشاره کردند. پوشاندن تمام مفاصل بدن.
وی اظهار داشت: آرتروز ثانویه می تواند در اثر عارضه مادرزادی ، آرتروز یا شکستگی ایجاد شود ، البته آرتروز اولیه پس از آرتروز زانو بسیار شایع است ، زیرا فشار زیادی به این مفصل وارد می شود.
ارتوپدی درباره این اقدامات پیشگیری از عوارض رایج اظهار داشت: کاهش وزن ، تغییر وضعیت نشستن ، استفاده از توالت و ایرانی ، بلند کردن اجسام سنگین نقش مهمی در پیشگیری از آرتروز اولیه دارد. این اقدامات وقتی درمان در نظر گرفته می شود که بیماری در مراحل اولیه باشد و بیمار درد غیر قابل تحملی نداشته باشد. آب درمانی ، ورزش های سبک ، ation درمانی ، PRP و در بعضی موارد جراحی تعویض مفصل از دیگر روش های درمانی است.
فلوشیپ جراحی مفصل ران و لگن بر اهمیت انتخاب درمانی که مناسب علائم باشد تأکید کرد: “جایگزینی مفصل کمر به عنوان بهترین عمل قرن شناخته می شود ، زیرا بیمار را به زندگی عادی باز می گرداند.” البته جراحی معمولاً آخرین چاره است و تا حد امکان با تغییر سبک زندگی و انجام تمرینات ساده می توان عوارض را برطرف کرد.
وی ادامه داد: بعضی اوقات بیمار به دلیل مصرف داروهای مختلف ، یا به بیماری هایی مانند دیابت و پوکی استخوان دچار آسیب مفصلی می شود. از طرف دیگر ، به دلیل درد بیش از حد ، فرد نمی تواند مفصل خود را تحت فشار قرار دهد و فعال نیست و منجر به چاقی ، دیابت و فشار خون بالا و در نهایت تخریب مفصل می شود.
در پایان ، اندی گفت که اثربخشی جراحی تعویض لگن بسیار مهمتر از عوارض آن است و “هر اقدامی باید در زمان مناسب انجام شود و قبل از بروز هرگونه مشکل پیشگیری باید مورد توجه قرار گیرد.”