علمی و پزشکی

رازگشایی از تاخیرهای پیاپی ناسا در پرتاب آرتمیس گرانقیمت!

به گزارش خبرگزاری مجله سلامتی ایران، مدت ها پیش قرار بود ماموریت فضایی آرتمیس 1 در راستای سفر انسان به ماه تحقیقات بیشتری انجام دهد. اما بروز مشکلات مانع از انجام به موقع این عمل می شود. پس از لغو این ماموریت فضایی و بازرسی خط تامین سوخت هیدروژن مایع، اعضای تیم ناسا اکنون آنلاین و موم های مشکلی را در سیستم پرتاب فضایی (SLS) در مرحله اصلی موشک شناسایی کرده اند که در آستانه آرتمیس 1، هیدروژن مایع نشت کرده است. در 3 سپتامبر راه اندازی شد. تغییر کرده است.

در این هفته یک خط 8 اینچی برای پر کردن و تخلیه هیدروژن مایع از هسته موشک و یک خط 4 اینچی که برای سوخت‌گیری و هدایت بخشی از پیشرانه در عملیات سوخت‌گیری استفاده می‌شد، جایگزین شد.

بعد، تکنسین صفحه ناف را دوباره وصل می کند. یک فضاپیمای آماده پرتاب چندین اتصال به سکوی پرتاب دارد که برای اطمینان از پرواز ایمن لازم است و یکی از این اتصالات صفحه ناف است. پس از تماس با این صفحه، تکنسین‌ها در روزهای آینده بررسی‌های بیشتری را انجام خواهند داد و پس از آن آماده تایید مرحله سوخت‌گیری آرتمیس 1 احتمالاً در روز شنبه 17 سپتامبر (26 شهریور) خواهند بود. این مرحله به مهندسان اجازه می دهد تا آنلاین و موم های جدید را در شرایط برودتی یا فوق سرد آزمایش کنند. پس از شرایط پیش بینی شده برای Artemis 1 در روز عرضه و این بررسی ها، اقدام بعدی پرتاب تایید خواهد شد.

در طول این ماموریت، تیم‌ها بارگیری هیدروژن مایع و اکسیژن مایع را در هسته موشک و رانشگر موقت برودتی آزمایش و تأیید می‌کنند و روی شرایط پر شدن پایدار و ایمن برای هر دو پیشران کار می‌کنند. پس از آن، تیم‌ها ضمن انجام تست‌های لازم مانند تست نشت احتمالی و آزمایش پیش تنش، اطمینان حاصل می‌کنند که نشتی به طور کامل تعمیر شده است تا از عملکرد صحیح سیستم‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری زمین و نرم‌افزار اطمینان حاصل شود. برای پرواز آماده شوید.

سپس تیم‌ها نتایج آزمایش‌ها را بررسی می‌کنند و با تجزیه و تحلیل این داده‌ها، استراتژی‌های جدیدی را برای پرتاب Artemis I برنامه‌ریزی می‌کنند.

منبع: سایت تک دیلی

5858

مجله سلامتی ایران

جدیدترین اخبار روز پزشکی و سلامتی ایران و جهان و در این مجله سلامتی و پزشکی می توانید شاهد بررسی انواع امراض و بیماری های مختلف، شیوه ها و راهکار های درمان، روش های تشخیص بیماری باشید.