اجتماعی

رئیس جمهور: تلاش برای ساخت واکسن و پیش خرید از دیگر کشورها در جریان است

آموزش, سلامت, عشق

در جلسه روسای کمیته های ستادهای ملی علیه کرونا ، رئیس جمهور گزارش روسای کمیته های آموزش و درمان ستاد مرکزی کمیته درمان و وزارت بهداشت راجع به کمیته پذیرش برای نظارت بر اجرای دستورالعمل های بهداشتی در آزمون پذیرش ملی ارائه کرد.

به گزارش مجله سلامتی ایران ، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز پنج شنبه در جلسه روسای کمیته های ملی ستاد ضد کورونا اظهار داشت: اجرای چنین تجربه منحصر به فرد در جهان می تواند سلامت دانش آموزان و خانواده های آنها را در درجه اول و سپس جامعه تضمین کند. ب

رئیس جمهور از زحمات و نظارت دقیق سازمان دهندگان و سرپرستان آزمون قدردانی کرد و گفت: “در روز و ساعت پذیرش ، مردم و به ویژه دانش آموزان از دستورالعمل های بهداشتی پیروی می کنند و نقش مهمی در مبارزه با بیماری عروق ویروس کرونا قلب دارند.” و آنها یک آزمون ورودی موفق را پشت سر گذاشتند ، و امیدوارم این روند امروز و طی دو روز آینده ادامه یابد.

رحمانی با اشاره به گزارشی از دفتر کمیته تأمین اجتماعی اداره امنیت ملی ، مجدداً بر جدیت و عزم نظارت و اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی عزاداری محمدی تأکید کرد و خواستار “اقدامات و ابتکارات عزاداری محرم” شد. این کار در فضای مجازی و رسانه های ملی انجام شده است که قابل تحسین است و مطمئناً می تواند افتخار عزاداری را برای حضرت ابا عبدالله (ع) نجات دهد.

رئیس جمهور از همکاری اقشار مختلف جامعه بویژه متولیان و مجریان مأموریت های عزاداری و مراسم تقدیر و تشکر کرد و تأکید کرد که با رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی ، ملت ایران امسال پرچمدار ابا عبدالله الحسین خواهد شد و ابراز عشق و ارادت به خانواده اش. رسالت و ابا عبدالله الحسین نشان می دهد.

روحانی اظهار داشت: طبق سنت قدیمی برخی از شهروندان برای شرکت در عزاداری سنتی شهدا به منازل خود رفتند و من از آنها می خواهم که به دلیل شرایط ویژه ای که امسال با آن روبرو هستیم از این کار خودداری کنند. .

رئیس کمیته اصلی ملی بیماریهای ویروس کرونا ، کمیته پیشرفت در واکسیناسیون کورون ویروس ، و در عین حال ادامه مطالعه پیش خرید واکسن از کشورهای تولیدکننده. این یک اولویت است و به همین دلیل علاوه بر تلاش برای تولید واکسن در کشور ، باید برنامه هایی برای پیش خرید واکسن از کشورهای دیگر تهیه شود.

روحانی اظهار داشت: در همین راستا و به منظور تهیه واکسن در حین تهیه واکسن و پیش خرید واکسن اتفاق می افتد و اگر این واکسن توسط هر کشوری ساخته شود قطعاً از قبل آن را خریداری خواهیم کرد.

در ادامه این نشست ، رئیس کمیته های آموزش ، درمان ، امنیت و امور اجتماعی گزارشی از پیشرفت های 6 سپتامبر در آغاز سال تحصیلی جدید ارائه داد.

رئیس جمهور در پی این گزارش ها تأکید کرد که همه نشانه ها و پروژه ها باید مطابق با جغرافیای هر منطقه ، شیوع بیماری عروق ویروس کرونا قلب و در عین حال توانایی های آموزشی آنها انجام شود.

روحانی گفت: آموزش کودکان در کشور بسیار مهم است و “باید از تجربیات بازگشایی مشاغل ، مراسم ماه رمضان ، انجام امتحانات ورودی و عزاداری مسخره استفاده شود تا برای سال تحصیلی جدید استفاده شود.”

رئیس جمهور اظهار داشت: از آنجایی که ما اجازه نمی دهیم کورونا امور خود را ببندد ، امتحان ورودی را به تعویق بیندازد و مانع عزاداری محرم نمی شود ، نباید اجازه دهیم سیستم آموزشی کشور با رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی تضمین شود و سلامت دانش آموزان حفظ شود.

انتهای پیام

مجله سلامتی ایران

جدیدترین اخبار روز پزشکی و سلامتی ایران و جهان و در این مجله سلامتی و پزشکی می توانید شاهد بررسی انواع امراض و بیماری های مختلف، شیوه ها و راهکار های درمان، روش های تشخیص بیماری باشید.