
خواص تخمه کدو از کاهش خطر سرطان تا بهبود خواب
دانه کدو تنبل منبع عالی پروتئین گیاهی و سایر مواد مغذی است که به عنوان یک آنتی اکسیدان از بدن در برابر بیماری های خاص محافظت می کند.
به گزارش مجله سلامتی ایران، تخمه کدو تنبل سرشار از چربی های سالم است و حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری است که در پروتئین با کیفیت بالا و غذاهای جدا شده از گوشت، قابل مقایسه با پروتئین سویا است.
برخی از فواید این رژیم غذایی برای سلامتی به شرح زیر است: به گزارش تایمز نیوز:
کاهش خطر ابتلا به سرطان: رژیم غذایی غنی از تخمه کدو تنبل با کاهش خطر ابتلا به سرطان معده، سینه، ریه، پروستات و روده بزرگ مرتبط است. مطالعه ای روی زنان یائسه نشان داد که خوردن تخمه کدو تنبل خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد.
سلامت روده و پروستات: تخمه کدو تنبل منبع خوبی از فیبر غذایی است. رژیم غذایی با فیبر بالا سلامت دستگاه گوارش را افزایش می دهد. تخمه کدو تنبل سرشار از آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی است که به حفظ سطح تستوسترون و بهبود سلامت کلی بدن کمک می کند.
– بهبود خواب: تخم کدو حاوی تریپتوفان است. آمینو اسیدی که به خوابیدن فرد کمک می کند. روی و منیزیم نیز مفید هستند. گفته می شود که مصرف روزانه یک گرم تریپتوفان به بهبود خواب کمک می کند.
کنترل دیابت: مطالعه روی موش های آزمایشگاهی نشان می دهد که مخلوط دانه کتان و کدو تنبل ممکن است در پیشگیری از عوارض دیابت مفید باشد. نتایج چندین مطالعه نشان می دهد که آب کدو یا پودر دانه آن سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کاهش می دهد.
سلامت قلب و فشار خون: مصرف تخمه کدو تنبل به دلیل داشتن سطوح بالای منیزیم، روی و اسیدهای چرب خطر ابتلا به فشار خون، بیماری قلبی و قند خون بالا را کاهش می دهد.
انتهای پیام/