علمی و پزشکی

خطری که با خوردن فست فود تهدیدتان می‌کند!

گزارش کردن روشن، یک مطالعه جدید نشان می دهد که مصرف فست فود با بیماری کبد چرب غیر الکلی مرتبط است. یک وضعیت بالقوه کشنده که در آن چربی در کبد تجمع می یابد.

محققان دریافتند افراد مبتلا به چاقی یا دیابت که 20 درصد یا بیشتر از کالری روزانه خود را از فست فود مصرف می کنند، در مقایسه با افرادی که فست فود کم یا اصلاً مصرف نکرده اند، به میزان قابل توجهی سطح چربی کبد را افزایش داده اند. و اگر یک پنجم یا بیشتر از رژیم غذایی آنها فست فود باشد، افزایش اندکی در چربی کبد دارند.

آنی کارداشیان، متخصص کبد در مؤسسه پزشکی کک و نویسنده ارشد این مقاله می‌گوید: «کبد سالم حاوی مقدار کمی چربی، معمولا کمتر از 5 درصد است، و افزایش متوسط ​​چربی می‌تواند منجر به بیماری کبد چرب غیرالکلی شود». از مطالعه افزایش شدید چربی کبد به ویژه در افراد مبتلا به چاقی یا دیابت قابل توجه است و شاید این شرایط کبد را مستعد تجمع چربی کند.

این یافته ها نشان می دهد که خوردن مقادیر نسبتاً متوسط ​​فست فودهای پر کربوهیدرات و چربی می تواند به کبد آسیب برساند.

کارداشیان گفت: «اگر مردم یک وعده غذایی در روز در یک رستوران فست فود بخورند، ممکن است فکر کنند که هیچ ضرری ندارند. اما اگر آن یک وعده حداقل یک پنجم کالری روزانه آنها باشد، کبد خود را در معرض خطر قرار می دهند.

بیماری کبد چرب الکلی، همچنین به عنوان استئاتوز کبدی شناخته می شود، می تواند منجر به سیروز یا زخم کبد شود که می تواند منجر به سرطان یا نارسایی کبد شود.

منبع: Science Daily

مجله سلامتی ایران

جدیدترین اخبار روز پزشکی و سلامتی ایران و جهان را در وب سایت ما هر روز منتشر و گزداوری میشود.