
خطرناکترین علائم کرونا که پس از مشاهده باید به بیمارستان مراجعه کرد
هشت ماه پس از شیوع جهانی ویروس کرونا ، هیچ واکسن موثری برای مقابله با آن یافت نشده است. سازمان بهداشت جهانی (WHO) خواستار جلوگیری از علائمی از جمله تب ، سرفه خشک ، از دست دادن بو و بو ، بثورات پوستی و تعریق شده است.
دولت ها تلاش خواهند کرد تا گسترش ویروس در جامعه را کنترل و کنترل کنند. یکی از م techniquesثرترین تکنیک های مدیریت تاج ، شناسایی و انسداد افراد آلوده است. بنابراین ، با مطالعه بیماران ، دانشمندان هر روز علائم جدیدی از بیماری ویروس کرونا قلب پیدا می کنند و آگاهی عمومی را در مورد آن افزایش می دهند.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده اخیراً اعلام کرد که دو علامت اضطراری عفونت ویروس کرونا در صورت ظاهر می شود. این علامت شامل تمایل به آبی شدن لب ها می شود. گونه ها و صورت فرد نیز می تواند آبی شود. در این حالت فرد باید بلافاصله برای دریافت خدمات اورژانس به بیمارستان مراجعه کند.
این مرکز گفت: “سایر علائم اضطراری که ممکن است نشانه ای از بیماری ویروس کرونا قلب باشد و نیاز به بستری فوری در بیمارستان داشته باشد عبارتند از: مشکلات تنفسی شدید ، گرفتگی مداوم قفسه سینه ، گیجی مداوم و عدم توانایی در بیدار شدن از خواب.” یا ناتوانی در خوابیدن.
ویروس کرونا می تواند باعث طوفان سیتوکین شود. سیتوکین سیکلون پاسخی شدید توسط پاتوژن ها به سیستم ایمنی بدن است که باعث آسیب جدی به اندام ها و بافت ها می شود. این باعث آسیب جدی به قلب ، عروق ، ریه ها و کلیه ها می شود.
تحقیقات نشان می دهد برخی مسکن ها مانند ایبوپروفن می توانند بیماری عروق ویروس کرونا قلب را بدتر کنند. متخصصان به کسانی که بیماری ویروس کرونا قلب دارند توصیه می کنند از خوابیدن به پشت خودداری کنند. بهتر است این افراد به پهلو بخوابند یا رو به معده باشند.
تاکنون بیش از 27 میلیون نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا آلوده شده اند. از آنها بسیاری جان خود را از دست داده اند. سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که واکسن م Kثر Kovid19 احتمالاً تا اواسط سال 2021 در دسترس خواهد بود. این آژانس تأکید می کند تا زمانی که واکسن م againstثر علیه Kovid19 شناسایی نشود ، افراد باید فاصله اجتماعی را رعایت کرده و از ماسک در مکان های عمومی استفاده کنند.