حذف گوشت از منوی غذاها در برخی از دانشگاه های آلمان

دانشجویان شهر برلین آلمان برای مبارزه با تغییرات آب و هوایی جهانی در حال خوردن گوشت از منوی دانشگاه هستند.

به گزارش مجله سلامتی ایران ، دانشجویان و مقامات دانشگاهی برلین در تلاش برای مقابله با تغییرات آب و هوایی جهانی ، گوشت را از منوی دانشگاه حذف کرده و سبزیجات و حبوبات بیشتری مصرف می کنند.

وعده های غذایی که در اکتبر 2021 همزمان با ترم جدید در دانشگاه برلین معرفی می شود ، شامل کوفته های سویا و سبزیجات است.

34 کافه تریای دانشجویی 20 دانشگاه برلین ، که توسط گروه پشتیبانی دانشجویی Studerendenverk اداره می شوند ، منوی خود را به 68٪ وگان و 28٪ وگان تغییر داده اند و تنها چهار درصد گوشت یا ماهی دارند.

منوی ناهار دانشگاه هر ترم تغییر می کند تا با ورود نسل جدیدی از دانشجویان جوان ، تحولات اجتماعی و زیست محیطی را معرفی کند.

در حال حاضر 510 وعده غذایی در منو وجود دارد که 341 غذای آنها گیاهی است (288 مورد آن فاقد گلوتن است).

طبق گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) ، حدود 65 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای را می توان به دامداری ها در قالب گوشت گاو و لبنیات نسبت داد.

در عین حال ، تنها انتشار گازهای گلخانه ای نیست که برای کره زمین مشکل ساز است ، زیرا دام نیز سه چهارم زمین های کشاورزی را در بر می گیرد و باعث آلودگی آب ، جنگل زدایی و به ویژه جنگل های بارانی آمازون می شود.

به گزارش مجله سلامتی ایران ، به نقل از دویچه وله ، دانشگاه هومبولت برلین قصد دارد تا سال 2030 یک دانشگاه دوستدار محیط زیست برای حفاظت از محیط زیست و جلوگیری از تغییرات آب و هوایی و انتشار گازهای گلخانه ای طراحی کند.

خبر مرتبط:  بعد از ورود ویروس کرونا به بدن چه اتفاقی می‌افتد؟

انتهای پیام