علمی و پزشکی

تکرار دوباره روز صفر فوتی کرونا در ایران

ایران, بیمارستان, درمان

خوشبختانه بر اساس اعلام وزارت بهداشت، طی 24 ساعت گذشته هیچ مورد فوتی بر اثر ابتلا به کرونا در کشور گزارش نشده است و از این رو، یک روز پس از مرگ بر اثر این بیماری عود کرده است و مجموع جان باختگان به 141 هزار و 363 نفر رسیده است. .

به گزارش مجله سلامتی ایران، از دیروز تا امروز 30 خرداد 1401، 160 بیمار جدید کووید 19 شناسایی و 40 نفر بر اساس معیارهای تشخیصی حساس در بیمارستان بستری شدند.

مجموع مبتلایان به کووید 19 در کشور به 7 میلیون و 234 هزار و 757 نفر رسید.

طی 24 ساعت گذشته هیچ بیمار مبتلا به کووید19 در کشور فوت نکرده و در مجموع 141 هزار و 363 نفر جان خود را از دست داده اند.

خوشبختانه تا کنون 446 نفر از 7 میلیون و 60 هزار بیمار بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.

۲۹۷ بیمار کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت درمان هستند.

تا امروز 52 آزمایش تشخیصی 52 میلیون و 509 هزار و 885 کووید در کشور انجام شده است.

در حال حاضر، هیچ یک از شهرها قرمز و نارنجی کرونا نیستند. 106 شهر زرد و 342 شهر آبی هستند.

شایان ذکر است که در روزهای 12، 20 و 29 خرداد، سه روز صفر فوتی کرونا در ایران از ابتدای شیوع این بیماری گزارش شده است.

انتهای پیام/

مجله سلامتی ایران

جدیدترین اخبار روز پزشکی و سلامتی ایران و جهان و در این مجله سلامتی و پزشکی می توانید شاهد بررسی انواع امراض و بیماری های مختلف، شیوه ها و راهکار های درمان، روش های تشخیص بیماری باشید.