علمی و پزشکی

توصیه‌های مقامات بهداشتی هند درباره تب گوجه‌فرنگی

افزایش موارد آنفولانزای جدید به نام “تب گوجه فرنگی” یا “تب گوجه فرنگی” مقامات بهداشتی در هند را بر آن داشته است تا توصیه ای را به همه ایالت ها صادر کنند.

به گزارش مجله سلامتی ایران، این بیماری نوعی بیماری دست، پا و دهان است، اما دانشمندان هنوز ماهیت دقیق ویروس عامل آن را کشف نکرده اند.

مقامات بهداشتی هند توضیح دادند که اگرچه این ویروس آنفولانزا علائمی مشابه سایر بیماری‌های ویروسی نشان می‌دهد، اما به SARS-CoV-2 یا آبله میمون، دنگی یا چیکونگونیا مربوط نمی‌شود.

این بیماری به دلیل تاول های قرمز همراه با درد در بدن، تب گوجه فرنگی نامیده می شود و بسیار مسری است. کودکان به ویژه در برابر این ویروس آسیب پذیر هستند زیرا به راحتی از طریق تماس نزدیک مانند لمس سطوح آلوده یا گذاشتن اشیا در دهان منتقل می شود.

علائم اولیه این بیماری مشابه سایر بیماری های ویروسی است و شامل تب خفیف، بی اشتهایی، خستگی و گلودرد مکرر و به دنبال آن تب، زخم های دهان و بثورات پوستی است که معمولاً روی زبان ظاهر می شود. لثه ها، گونه های داخلی، کف دست و کف پا قابل مشاهده است.

مقامات بهداشتی هند توصیه می کنند که با توجه به اینکه در حال حاضر داروی خاصی برای درمان این بیماری در دسترس نیست، افراد می توانند برای درمان موثر از جمله استفاده از پاراستامول برای تب و بدن درد با پزشک مشورت کنند.

همچنین، افراد مبتلا باید قرنطینه شوند، استراحت کافی داشته باشند و مایعات فراوان بنوشند تا بهبودی تسریع شود. با توجه به توصیه های متخصص، اسفنج های آب گرم را می توان برای تسکین التهاب و بثورات نیز استفاده کرد.

خبر مرتبط:  تصویب قوانین سختگیرانه­ برای جذب و حفظ اعضای هیات علمی، مانع بهینه سازی آموزش دندانپزشکی است

به گزارش «هندو»، وزارت بهداشت هند اعلام کرد که نمونه‌های گلو و بینی افراد مشکوک به این بیماری را می‌توان ظرف 48 ساعت پس از ابتلا جمع‌آوری کرد.

مسئولان بهداشتی برای تشخیص علائم تب دنگی، چیکونگونیا، ویروس زیکا، ویروس واریسلا زوستر و تبخال در کودکان از آزمایش های مولکولی و سرولوژیکی استفاده می کنند و پس از رد این بیماری های ویروسی، تشخیص تب گوجه فرنگی در بیمار در نظر گرفته می شود.

انتهای پیام/