ورزشی

تهیه شیوه‌نامه بهداشتی برداشت زعفران

محمد جواد صیغه اسلامی در گفت و گو با خبرنگاران گروه منطقه ای خبرگزاری آنا در بیرجند ، ضرورت بررسی برداشت زعفران مهم است: بر اساس مطالعات ، یکی از دلایل اصلی افزایش بیماری عروق بیماری کرونا قلب این روزها برداشت محصولات کشاورزی استراتژیک از جمله زعفران است.

رئیس مرکز تحقیقات علوم کشاورزی ، گیاهان دارویی و دامی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: فرآیندهای مختلف برداشت ، پر کردن ، خشک کردن ، فرآوری یا بسته بندی زعفران به تلاش زیادی نیاز دارد ؛ بنابراین ، به منظور جلوگیری از شیوع بیماری عروق بیماری کرونا قلب ، این مرکز در راستای ماموریت منطقه ای خود یک روش بهداشتی را برای برداشت زعفران آماده کرده است.

وی با تأکید بر جنبه های کلیدی سیاست سلامت ، توضیح داد: کارفرمایان از فعالیت های مختلف زعفران برای رعایت شاخص های بهداشتی قبل از شروع کار کارفرمایان – حداقل یک و نیم متر فضای اجتماعی هنگام برداشت ، استفاده از ماسک ، دستکش در همه سطوح و تعویض منظم حمایت می کنند. یا شستشو با آب و صابون (یا ضدعفونی دست) هر ساعت ، اجتناب از چرخه های خانوادگی هنگام از بین بردن لکه های زعفران (تمیز کردن زعفران) و تهویه مناسب فضا ، عدم تماس با صورت ، چشم یا بینی در تمام مراحل برداشت کلید است موضوعی در سیاست سلامت

انتهای پیام / 4078/4062 /

خبر مرتبط:  عزیزی: برای برگزاری انتخابات نابینایان و کم‌بینایان منتظر جواب استعلام کاندیداها هستیم