علمی و پزشکی

تاثیر ویتامین k بر سلامت قلب

گزارشات و مراجع شفاف از STDتحقیقات اخیر محققان استرالیایی نشان داده است افرادی که از رژیم غذایی غنی از ویتامین K پیروی می کنند تا 34 درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری های قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین هستند.

در این مطالعه، محققان داده های بیش از 50000 نفر را که در مطالعه 23 ساله غذا، سرطان و سلامت دانمارکی شرکت کرده بودند، بررسی کردند.

آنها می خواستند دریابند که آیا افرادی که ویتامین K بیش از حد مصرف می کنند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی مرتبط با آترواسکلروز را کاهش می دهند یا خیر.

دو نوع ویتامین K در غذاهایی که می خوریم وجود دارد: ویتامین K1 که عمدتا در سبزیجات برگ سبز و روغن های گیاهی یافت می شود، در حالی که ویتامین K2 در غذاهای تخمیر شده مانند گوشت، تخم مرغ و پنیر یافت می شود.

این مطالعه نشان داد افرادی که ویتامین K1 بیشتری مصرف کردند، 21 درصد کمتر به دلیل بیماری قلبی عروقی مرتبط با آترواسکلروز در بیمارستان بستری شدند. ویتامین K2 نیز 14 درصد کمتر در معرض خطر بستری شدن در بیمارستان است.

مصرف ویتامین K با کاهش خطر ابتلا به انواع بیماری های قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین، به ویژه بیماری شریان های محیطی مرتبط است. بیماری شریان محیطی باریک شدن شریان های محیطی است. در این بیماری شریان های مرکزی مانند قلب یا عروق مغز آسیب نمی بینند.

دکتر داوان، محقق و نویسنده ارشد این مطالعه در دانشگاه آدیس آبابا می گوید: یافته های این مطالعه نشان می دهد که مصرف بالای ویتامین K نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به تصلب شرایین و بیماری های قلبی عروقی دارد. نیکولا بوندونو گفت.

خبر مرتبط:  پیام تسلیت رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت به سخنگوی وزارت سلامت فلسطین

اگرچه برای درک کامل این فرآیند به تحقیقات بیشتری نیاز است، اما ما معتقدیم که ویتامین K با حفظ تجمع کلسیم در شریان های اصلی بدن، نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ایفا می کند که منجر به کلسیفیکاسیون عروقی می شود. .