تاثیر مثبت مواد غذایی ارگانیک بر عملکرد مغز کودکان

نتایج یک مطالعه بین المللی نشان می دهد کودکانی که از غذاهای ارگانیک استفاده می کنند رشد ذهنی بهتری دارند.

به گزارش مجله سلامتی ایران ، غذاهای ارگانیک از آفت کش ها یا کودهای شیمیایی در تولید ، برداشت و تکمیل آنها استفاده نمی کنند. در مورد دامداری هم همین طور است.

در این مطالعه ، متخصصان اسپانیایی سطح “هوش مایع” را در کودکانی بررسی کردند که با استفاده از “حافظه کوتاه مدت” قادر به حل منطقی مشکلات بودند.

متخصصان می گویند رژیم غذایی سالم تأثیر مستقیمی بر رشد مغزی کودکان دارد.

جوردی خولوز ، نویسنده اصلی این گزارش ، با همکاری محققان WHO گفت: “غذای ارگانیک از غذاهای فست فود مغذی تر است و حاوی اسیدهای چرب ضروری ، ویتامین ها و آنتی اکسیدان های مورد نیاز برای عملکرد مناسب مغز است.” ترکیب این مواد باعث افزایش عملکرد ذهنی در دوران کودکی می شود.

دانشمندان می گویند عواملی مانند خوردن فست فود و زندگی در خانه های شلوغ و پر از دود سیگار می توانند سطح “هوش مایعات” را کاهش دهند.

علاوه بر این ، قرار گرفتن در معرض آلاینده های کوچک ، معروف به “پیام 2.5” ، با از دست دادن حافظه کوتاه مدت همراه است. این ذرات در نتیجه سوزاندن چوب ، سیگار ، کاغذ ، مواد شیمیایی و … تشکیل می شوند.

براساس ایندیپندنت ، تحقیقات این تیم شامل 1،298 کودک 9 تا 11 ساله از شش کشور اروپایی: انگلیس ، فرانسه ، اسپانیا ، یونان ، لیتوانی و نروژ است.

یک گزارش تحقیقاتی در Journal International Journal منتشر شده است.

خبر مرتبط:  احتمال تکمیل واکسیناسیون ایرانیان تا بهمن‌ماه/ ورود ۲ واکسن دیگر به مطالعه انسانی؛ بزودی

انتهای پیام