تاثیر غذاهای حاوی ویتامین K در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی

نتایج مطالعه نشان می دهد که رژیم غذایی سرشار از ویتامین K خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

به گزارش مجله سلامتی ایران ، یک مطالعه جدید نشان داد رژیم غذایی سرشار از ویتامین K خطر بیماری های قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین را کاهش می دهد.

یافته های این مطالعه در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شده است.

محققان با بررسی داده های بیش از 50،000 نفر دریافتند رژیم غذایی غنی از ویتامین K می تواند خطر ابتلا به تصلب شرایین مرتبط با تصلب شرائین را کاهش دهد.

دو نوع ویتامین K در غذاها وجود دارد: ویتامین K1 در سبزیجات برگ تیره و روغن های گیاهی و ویتامین K2 در غذاهای تخمیر شده مانند گوشت ، تخم مرغ و پنیر وجود دارد.

این مطالعه نشان داد افرادی که ویتامین K1 بالایی دریافت می کردند 21 درصد کمتر در معرض بیماری های قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین بودند. در مورد ویتامین K2 ، خطر بستری شدن در بیمارستان 14 درصد کمتر است.

به گفته کارشناسان ، خطر انواع بیماری های قلبی مرتبط با تصلب شرایین ، به ویژه بیماری عروق محیطی ، 34 درصد است.

کارشناسان تأکید می کنند که مصرف بیشتر ویتامین K برای محافظت در برابر تصلب شرایین و بیماری های قلبی عروقی بعدی ایمن است.

کارشناسان معتقدند که ویتامین K به گونه ای عمل می کند که از رسوب کلسیم و کلسیفیکاسیون عروقی در شریان های اصلی بدن جلوگیری می کند.

انتهای پیام

خبر مرتبط:  مسابقات فوتبال خیابانی در محله هرندی برگزار شد - خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان