تاثیر رفتار افراد بر طعم غذا

اخبار آفتاب:

لذت بردن از غذا یکی از لذت های زندگی است و افراد با انجام کارهای ساده می توانند از غذا بیشتر لذت ببرند.

طبق اخبار روانشناسی ، بسیاری از مردم از معنی و تأثیر رفتار خود بی اطلاع هستند ، اما دانشمندان معتقدند که رفتارهای ساده بر مواردی مانند ذائقه غذا تأثیر می گذارد.

در خانه ، رستوران های معمولی یا رستوران های سلف سرویس ، بیشتر افراد برای غذا خوردن می نشینند ، اما اکنون برخی از افراد ، به خصوص افراد شلوغ ، بعضی اوقات می توانند ایستاده و غذا بخورند.

نتایج تحقیقات قبلی نشان داده است که حواس پنجگانه (بینایی ، شنوایی ، بو ، لمس و سلیقه) بر قضاوتها و برداشت های افراد تأثیر می گذارد و همین موضوع در مورد غذا نیز صادق است.

محقق دیپایان بیسوا و همکارانش با بررسی چگونگی طعم غذا ، قدم دیگری برداشتند.

این تیم طعم غذا را در 343 نفر (45.2٪ زنان) مورد مطالعه قرار دادند. این افراد هنگام ایستادن یا نشستن روی یک صندلی می خوردند.

محققان می گویند نشستن در هنگام غذا خوردن می تواند فشار روحی بیشتری را بر بدن وارد کرده و حساسیت را کاهش دهد.

در نتیجه ، غذا خوردن در هنگام ایستادن باعث می شود غذا و نوشیدنی ها کمتر خوشبو شوند. در این حالت ، آنها نسبت به دما حساسیت کمتری دارند و افراد کمتر غذا می خورند.

با توجه به اینکه غذاهای ناخوشایند هنگام ایستادن ، طعم کمتری دارند ، کودکانی که نمی خواهند غذا بخورند ، ممکن است هنگام ایستادن بیشتر غذا بخورند.

خبر مرتبط:  امام خمینی (ره) امت اسلامی را دارای منزلت و جایگاهی والا می‌دانستند

این برای افرادی که بدشانس می شوند مفید است.

محققان گفتند ، برای محدود کردن مصرف مواد غذایی ، ایده ایستادن غذا ممکن است مؤثر باشد.

تحقیقات نشان داده است که یک رژیم مستقل تأثیر مثبتی بر سلامتی ، بهبود گردش خون ، کاهش خطر ابتلا به سرطان و سایر بیماری ها دارد.

همچنین نشستن روی صندلی به جای مدفوع از نظر اثر مطلوب در درک طعم غذا مفید است.

این یافته ها در ژورنال تحقیقات مصرف کننده منتشر شده است.