عمومی

برخورد با فروشندگان و عرضه کنندگان مرغ زنده بر عهده شهرداری هاست – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

مجتبی انی وی در مصاحبه با خبرنگار آنلاین گفت: در حال حاضر یک کشتارگاه صنعتی در سنندج و سه کشتن نیمه صنعتی در شهرستانهای DeWandara ، Saakage و Baneh فعال است.

وی گفت: سه کشتارگاه سنتی در شهرستان های سروآباد ، مریوان و بیجار وجود دارد که گوشت لازم را در این مناطق تأمین می کنند.

مدیر کل دامپزشکی اقلیم کردستان در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: کلیه حیوانات سبک و سنگین ورودی به کشتارگاه های استان از نظر بهداشتی مورد معاینه قرار می گیرند و تاکنون بسیاری از حیوانات مشکوک توسط دامپزشکان معدوم شده اند مشتری.

وی گفت: بخشی از دام مورد نیاز کشتارگاههای کردستان از مناطق مرکزی کشور و بخشی از استان تأمین می شود.

ورمقانی وی با بیان اینکه تمام گوشت های قصابی در کردستان توسط کشتارگاه های رسمی استان تأمین می شود ، گفت: هیچ واحد قصابی نمی تواند گوشت مورد نیاز را در خارج از سیستم بفروشد و در صورت مشاهده چنین مواردی اقدامات قضایی انجام می شود.

مدیرکل دامپزشکی اقلیم کردستان در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: در حال حاضر 3500 واحد گوشت مرغ و گوشت قرمز در سراسر استان ایجاد شده است و این واحدها به طور مداوم توسط دامپزشکان کنترل می شوند.

آنها خاطرنشان می کنند که همیشه در بازار با تهیه کنندگان مرغ زنده برخورد می شود: معامله با فروشندگان و تامین کنندگان مرغ زنده مستقر قانون 55 شهرداری به عهده شهرداری است و انتظار می رود سازمان در این زمینه ورودی های جدی داشته باشد.

ورمقانی افشای اطلاعات: تا به امروز ، به بیش از 100 تامین کننده مرغ زنده در استان پرونده های حقوقی داده شده است.

خبر مرتبط:  سناریو‌های مختلف برای سال تحصیلی جدید

مدیر کل دامپزشکی کردستان گفت: البته فرهنگ مردم استان هنوز تمایل به استفاده و خرید مرغ زنده دارد ، بنابراین رسانه ها و نهادهای فرهنگی و اجتماعی باید این تصور غلط را اصلاح کنند.

ورمقانی وی در پایان سخنان خود گفت: در تمام کشتارگاههای اقلیم کردستان معلمان اهل سنت ناظران مذهبی باقی مانده و بر تمام مراحل و مراحل ترور نظارت دارند.