
بادام زمینی و تاثیر مثبت آن بر میکروبیومهای روده
طبق گزارش Science Daily، میکروبیوم روده انسان مجموعه ای از هزاران میلیارد میکروب است که در داخل روده زندگی می کنند. باکتری های موجود در آن می توانند تقریباً بر تمام سیستم های بدن از جمله متابولیسم و ایجاد و حفظ سیستم ایمنی بدن تأثیر بگذارند.
پنی کریس اترتون، استاد علوم تغذیه در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، می گوید: «تحقیقات نشان داده است افرادی که دارای تنوع بالایی از میکروب ها هستند، نسبت به افرادی که تنوع باکتریایی بالایی ندارند، سلامت بهتر و رژیم غذایی بهتری دارند.
برای مطالعه بادام زمینی، محققان اثرات خوردن 28 گرم بادام زمینی در روز را در مقابل یک میان وعده پر کربوهیدرات مقایسه کردند. در پایان شش هفته، شرکتکنندگانی که میانوعده بادامزمینی مصرف کردند، مقدار بیشتری از Ruminococcaceae، گروهی از باکتریهای مرتبط با متابولیسم سالم کبد و عملکرد سیستم ایمنی، داشتند.
در مطالعه گیاهان و ادویه ها، دانشمندان تأثیر افزودن ترکیبی از گیاهان و ادویه جات مانند دارچین، زنجبیل، زیره، زردچوبه، رزماری، پونه کوهی، ریحان و آویشن را به رژیم غذایی کنترل شده شرکت کنندگانی که در معرض خطر بیماری های قلبی عروقی قرار داشتند، بررسی کردند.
تیم سه دوز را آزمایش کرد.
در حدود 1.8 قاشق چایخوری در روز، کمی بیشتر از 3.4 قاشق چایخوری در روز، و حدود یک و نیم قاشق چایخوری در روز، در پایان چهار هفته، شرکتکنندگان تنوع باکتریایی روده را افزایش دادند، از جمله افزایش Ruminococcaceae، بهویژه در محیطهای متوسط و متوسط مشاهده شد. دوزهای بالای گیاهان و ادویه جات.
در هر دو مطالعه، افزایش در Ruminococcaceae و تنوع باکتریها مثبت تلقی شد، زیرا دانشمندان همچنان در مورد ارتباط بین میکروبهای روده و عوامل متعدد سلامتی، از فشار خون گرفته تا وزن، اطلاعات بیشتری کسب میکنند. با این حال، محققان پیشنهاد می کنند که برای درک همه مفاهیم به تحقیقات بیشتری نیاز است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان