علمی و پزشکی

ایده جنجالی یک استارتاپ؛تولید همبرگر با استفاده از خاک اره!

در آینده می توان تصور کرد که مردم از خاک اره، بقایای چوب و درختچه های جنگلی برای تهیه سس بولونی به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنند. سس بولونیز نوعی سس گوشتی در غذاهای ایتالیایی است که منشا آن شهر بولونیا است.

استارت‌آپ علوم زیستی NoA با تبدیل زیست توده درختان به غذا می‌خواهد مشکلات موجود در زنجیره غذایی را حل کند. محلول آنها یک ماده تشکیل دهنده نیست، بلکه یک محصول کامل است که می تواند در انواع غذاها، اعم از همبرگر، سس ماکارونی، پیتزا یا پیراشکی استفاده شود.

کوئن ونتینک به نقل از بنیانگذار فرانسوی این استارت آپ، ژیل امسالم، گفت: NoA در زبان فرانسوی به معنای بدون حیوان است.

سایت آی یو با Vantinck یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل این استارت آپ صحبت کرده و در این خبر صحبت های بیشتری در مورد این استارتاپ داشته است.

اول، چرا از قارچ استفاده می کنید؟

اگر از زیست توده چوب به عنوان ماده اولیه استفاده کنیم، می توانیم در مرحله بعد به تولید قارچ نیز فکر کنیم. متخصصان آشپزی موافقند که آنها روی درختان در طبیعت رشد می کنند و محصولات مبتنی بر قارچ معمولا طعم خوشمزه ای دارند.

ایده بحث برانگیز استارتاپ؛  تولید همبرگر با خاک اره!

بنابراین شما در حال تبدیل زیست توده چوبی به یک محصول نیمه گوشتی هستید. چگونه این کار را انجام می دهید؟

به طور خلاصه، ما زیست توده چوب را به بستری برای رشد قارچ تبدیل می کنیم. این زیست توده می تواند هر چیزی مانند خاک اره، بقایای چوب باقی مانده از شرکت های فرآوری چوب یا زیر درختان جنگل باشد. در هر صورت نیازی به قطع درختان برای محصول نهایی ما نیست. این قارچ‌ها روی آن بسترها پیوند زده می‌شوند، رشد می‌کنند و در نهایت به محصولی مبتنی بر قارچ با محتوای پروتئینی مشابه گوشت تبدیل می‌شوند. ما آن محصول نهایی را به عنوان یک محصول تازه به رستوران ها، کیترینگ ها و در نهایت مصرف کنندگان می فروشیم.

خبر مرتبط:  ۱۰ باور نادرست درباره ناباروری

با باقی مانده ها چه می کنید؟

بسیاری از مواد مغذی هنوز در بستر باقی مانده وجود دارند. ما آن را به عنوان کود زیستی یا خوراک حشرات بازیافت می کنیم. بنابراین ما خودمان زباله تولید نمی کنیم، بلکه از مواد زائد غذا و خوراک تولید می کنیم. زیست توده را می توان ارزان و گاهی به صورت رایگان خریداری کرد. این باعث می شود محصول ما مقرون به صرفه باشد. همه قبول دارند که باید کمتر گوشت بخوریم، اما شما به سراغ جایگزین های خوشمزه و مقرون به صرفه برای گوشت می روید. هدف ما فروش یک میلیون تن محصول در 10 سال آینده است. این یک فرد بزرگ و جاه طلب است. این بدان معناست که ما ظرف پنج سال محصول خود را به صورت تجاری در اروپا و آمریکا تولید خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید:

220 46