علمی و پزشکی

اهمیت بازسازی و بهبود فرآیندها در دوران پساکرونا

رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید مقام معظم رهبری بر پیشگیری از بیماری ها و توسعه نظام سلامت کشور را منجر به ثبت رکورد ملی کرد. سیستم در کشور

به گزارش مجله سلامتی ایران، دکتر شیراز از سوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی برای میزبانی نشست ملی تقویت شبکه دعوت شده است. مصطفی رضایی با تشویق گفت: دو سال سخت در دوران کرونا را پشت سر گذاشتیم. دو سال پس از شروع همه‌گیری ویروس کرونا، نگرانی‌ها و نگرانی‌های متعددی وجود داشت و راه‌اندازی حدود ۱۵۰۰ مرکز سرپایی انتخابی برای کووید ۱۹، راه‌اندازی و اجرای مراکز عمومی واکسن کرونا. شهید حاج «قاسم سلیمانی» از نظر غربالگری، مراقبت در منزل و ردیابی حدود 19 بیمار پروژه موفقی است.

وی گفت: از ابتدای تولید واکسن کرونا تاکنون بیش از 150 میلیون واکسن دوز در کشور تزریق شده است که ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف از جمله بسیج و هلال احمر در این امر مشارکت فعال دارند.

اهمیت بازسازی و بهبود فرآیندها در دوران پس از کرونا

وی بر توسعه و تقویت شبکه بهداشت و درمان در کشور تاکید کرد. رگایی ادامه داد: سیستم شبکه در کشور تاکنون از نظر برنامه ریزی دقیق موفق عمل کرده است و این یکی از دغدغه های مسئولان است. قرارداد دو ساله با کووید 19 شرایطی را ایجاد کرد که نیازهای ویژه مردم به ویروس کرونا به خدمات خاصی در سیستم مراقبت بهداشتی کاهش یافت و ما باید برای بازسازی و بهبود فرآیندهای بعدی برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم. دوره کرونا.

وی گفت: هوشمندی مقام معظم رهبری و حساسیت ایشان در حوزه سلامت جامعه و تاکید ایشان بر توسعه نظام سلامت باعث شده است که جلسات و سوابق مختلفی با اساتید دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور برگزار شود. در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که 21 راهبرد برای توسعه نظام شبکه بهداشت و درمان در کشور دارد، تدوین خواهد شد.

رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت رسالت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را پیگیری و رسیدگی به وضعیت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی همه مردم ایران دانست. ارتقای کیفیت نیروها و خدمات. این سند تایید و نظارت شده است.

دستاوردهای مهم بهداشتی کشور در 4 دهه گذشته

دکتر. رضایی با اشاره به سابقه و گسترش شبکه در سال‌های اخیر، افزایش دسترسی به خدمات و مراقبت‌های مورد نیاز مردم در حوزه سلامت، افزایش امید به زندگی، کاهش سوء تغذیه در کودکان، کاهش میزان مرگ و میر مادران در هر 100 هزار تولد زنده، بیماری‌های اسهالی و … و بیماری های رایج در بین انسان ها و حیوانات و افزایش دسترسی به آب آشامیدنی سالم یکی از دستاوردهای مهم کشور در حوزه بهداشت و درمان در چهار دهه گذشته است.

وی با اشاره به اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانان گفت: در همه دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی موضوع تجدید حیات جمعیت کشور باید برنامه ریزی و محاکمه شود و به عنوان قانون برخورد شود.

بر اساس آمار سال 1398، 80 درصد از سه علت اصلی مرگ و میر در کشور را بیماری‌های غیرواگیر، 10 درصد تصادفات و اپیدمی‌های مادرزادی و 10 درصد شرایط تغذیه را تشکیل می‌دهند: این آمار باید مورد توجه قرار گیرد. نشان دادن بیماری های غیر عفونی؛ تشخیص زودهنگام فشار خون و دیابت می تواند از بسیاری از بیماری های دیگر جلوگیری کند.

بهره وری در نظام سلامت با سرمایه گذاری در پیشگیری

دکتر. رضایی هرگونه سرمایه گذاری در حوزه پیشگیری را مساوی بهره وری در نظام سلامت دانست و افزود: با توجه به هزینه های بالای درمان، تمرکز بر پیشگیری از بیماری ها موجب بهره وری بیشتر در سلامت جامعه می شود و در صورت پیشگیری این حوزه رها می شود. منجر به افزایش بیماری ها می شود.

به گزارش پایگاه اینترنتی وبدا، ایشان با استناد به ۲۱ راهکار تدوین شده در سند توسعه سیستم شبکه در کشور، بر استفاده از فناوری های نوین برای اطلاع رسانی اقدامات و فعالیت ها در شبکه بهداشت و درمان، ارتقای نوسازی و بهسازی تاکید کردند. فرآیندها کیفیت و مدیریت قطعات شبکه و تجهیزات پزشکی و ظرفیت مدیران و کارشناسان برای جلب مشارکت مردمی از جمله راهکارهای کلیدی این رکورد ملی است.

انتهای پیام/