علمی و پزشکی

انواع غذا را چه مدت می‌توان در یخچال و فریزر نگهداری کرد؟

مجله سلامتی ایران / خوزستان متخصصان تغذیه و متخصصان غذا می گویند بهتر است مواد غذایی را فریز کنید تا رطوبت هوا وارد بسته نشود ، وی گفت: وقتی غذای پخته از فریزر خارج می شود ، باید گرم شود و سپس خورده شود.

در مصاحبه با مجله سلامتی ایران ، دکتر.

وی درباره حداکثر زمان نگهداری مواد غذایی مختلف در یخچال و فریزر افزود: ماهی های چرب را می توان به مدت یک تا دو روز در یخچال در فریزر و دو تا سه ماه در فریزر و گوشت خام ، همبرگر خام و ماهی کم چرب نگهداری کرد. به مدت یک تا دو روز در فریزر

متخصص تغذیه و متخصصان غذا ادامه داد: می توان آن را در یخچال به مدت یک تا دو روز و سه تا شش ماه در فریزر ، مرغ خام و بوقلمون به مدت یک تا دو روز و تا 9 ماه در فریزر و تا سه روز نگهداری کرد. روزها در یخچال تا پنج روز در یخچال و شش تا 12 ماه در فریزر.

وی می گوید: غذاهایی مانند سوپ ، خورش و خورش را می توان سه تا چهار روز در یخچال و دو تا سه ماه در فریزر نگهداری کرد. مرغ پخته را می توان در یخچال تا چهار روز و در فریزر تا شش ماه نگهداری کرد.

اهواز ، استاد دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور گفت: تخم مرغ خام را می توان سه تا پنج هفته در یخچال و تخم مرغ های پخته را یک هفته در یخچال نگهداری کرد ، اما نمی توان آنها را فریز کرد. سالاد ماکارونی را می توان سه تا پنج روز در یخچال نگهداری کرد ، اما نمی توان آن را فریز کرد.

خبر مرتبط:  در صف‌های تزریق واکسن چه می‌گذرد؟

وی گفت: تاریخ انجماد غذا باید در بسته درج شود ، بهتر است غذا را فریز کنید تا رطوبت هوا وارد بسته نشود. همچنین وقتی غذای پخته شده را از فریزر بیرون می آورید ، باید کاملاً داغ باشد و سپس مصرف شود.

انتهای پیام