انفجار سلول‌های سرطانی با چربی سالم

مجله سلامتی ایران / زاوی خراسان اسیدهای چرب امگا 3 در حال حاضر در میان افرادی که به دنبال راه هایی برای بهبود سلامت قلب و عروق خود هستند محبوب هستند ، اما تحقیقات جدید نشان می دهد که این مواد شیمیایی ممکن است یک عامل اصلی در از بین بردن تومورهای سرطانی باشد.

محققان دریافته اند که اسیدهای چرب که معمولاً در ماهی یافت می شوند می توانند سلول های سرطانی را مسموم کرده و باعث انفجار آنها شوند.

DHA یا اسید دوکوزاهگزانوئیک یکی از اسیدهای چرب امگا 3 است که رشد تومور را کند می کند. محققان دریافتند که دوز توصیه شده 250 میلی گرم در روز است ، اما نیمی از وعده های غذایی دریایی با کمتر از 50 میلی گرم در روز فواید سرکوب سیستم ایمنی را نشان می دهد.

محققان گفته اند روغن ماهی با اکسیداسیون سلولهای تومور را می پوشاند و باعث مرگ سلول می شود. با استفاده از مهارکننده های متابولیکی لیپید ، آنها توانستند این اثر را بیشتر کنند و امیدهای جدیدی برای مبارزه و کاهش سرطان در سراسر جهان ایجاد کنند.

در سراسر جهان ، از هر شش مرگ در هر سال ، یک مورد سرطان است. در سال 2020 ، پزشکان تقریباً 19.3 میلیون مورد جدید سرطان را تشخیص دادند و تقریباً 10 میلیون نفر بر اثر این بیماری فوت کردند. سرطان پستان در زنان متداول ترین نوع سرطان است. با این حال محققان معتقدند کمتر از یک نفر از هر 5 نفر اسیدهای چرب امگا 3 را تجویز می کند.

DHA یک اسید چرب مهم امگا 3 است

خبر مرتبط:  تامین تجهیزات پزشکی، بهترین اقدام برای حمایت از حوزه سلامت در دوران کرونا

در یک مطالعه جدید ، محققان این فرآیند را با استفاده از یک سیستم کشت سلول تومور سه بعدی آزمایش کردند ، که نشان می دهد در حضور DHA ، تومورها رشد می کنند و سپس منفجر می شوند. این تیم رژیم غذایی غنی شده با DHA را برای موش های دارای تومور تهیه کردند و دریافتند که رشد تومور آنها به طور قابل توجهی کندتر از موش های تغذیه طبیعی است.

پروفسور یوان لاروندل از دانشگاه لوون بلژیک گفت: “برخی از اسیدهای چرب سلول های تومور را تحریک می کنند ، اما برخی دیگر آنها را از بین می برند و DHA به معنای واقعی کلمه آنها را مسموم می کند.”

وی توصیه کرد: حداقل 250 میلی گرم DHA روزانه مصرف کنید. اما مطالعات نشان داده است که رژیم غذایی ما فقط 50 تا 100 میلی گرم در روز تأمین می کند که کمتر از حداقل مقدار توصیه شده است.

یافته ها در Journal of Cell Metabolism منتشر شده است.

انتهای پیام