
امدادرسانی به بیش از ۵١٧ خودروی گرفتار شده در برف و کولاک لرستان
مجله سلامتی ایران/ لرستان مدیران جمعیت هلال احمر لرستان گفت: در بارندگی های اخیر بیش از 150 نفر در محورهای مواصلاتی استان امدادرسانی شده اند.
صارم رضایی گفت: امروز 29 دی: از صبح روز جمعه تا سه شنبه در 3 شهرستان درگیر بارش برف و باران بوده و تمامی کارکنان و نیروهای پشتیبانی جمعیت هلال احمر استان در ارائه خدمات به ساکنان کشور مشارکت داشته اند. 24 ساعت شبانه روز به اشکال مختلف.
وی گفت: در چند روز گذشته جمعیت هلال احمر لرستان به بالغ بر 50 خودرو گرفتار در مناطق برفگیر استان امداد رسانی کرده است.
مدیران جمعیت هلال احمر لرستان خاطرنشان کردند: در پی بارش برف و برف اخیر به 8 نفر در مراکز امداد و نجات بین شهری استان اسکان اضطراری داده شد.
رضایی افزود: نیروهای عملیاتی جمعیت در قالب 25 اکیپ در محورهای مواصلاتی و برفگیر استان مستقر شده و به امدادرسانی به حادثه دیدگان می پردازند.
وی در خصوص مصدوم شدن آزادراه خرم زال – خرم آباد – اندیمشک گفت: عملیات جستجو توسط تیم های امنیتی ادامه دارد. جسد یک دستگاه خودروی نیسان به داخل رودخانه سقوط کرده و از آب خارج شده بود که متاسفانه هنوز جسد آنها پیدا نشده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان تصریح کرد: با وجود جست و جوی تیم های امدادی، هماهنگی های لازم با جمعیت هلال احمر استان خوزستان برای یافتن آنها در آن استان انجام شده است.
رضایی ادامه داد: در مناطق برف گیر تیم های امدادی هلال احمر به خدمات رسانی به خودروها و مسافران احتمالی ادامه می دهند و خدمات رسانی همچنان ادامه دارد.
وی با تاکید بر پرهیز از سفرهای غیرضروری گفت: فراخوان فوری مرکز کنترل و هماهنگی عملیات منطقه ای آماده پاسخگویی به حوادث احتمالی 24 ساعته برای هموطنان است.
انتهای پیام/