استان ها

افزایش ۱۴ درصدی تولید شیر با طرح خوراک دام میکونایز فلیک

3321 زهرا ملک گزیده ای از برنامه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگاران گروه استان های خبرگزاری آنا، بر بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر خوداتکایی در محصولات کشاورزی و دامپروری تاکید کرد. : کاملاً با یکدیگر متفاوت و در نتیجه نشخوارکننده هستند و درجات هضم متفاوتی در یک معده دارند و عمده غلات مورد استفاده گاو، طیور و آبزیان ایران جو و ذرت است.

وی گفت: این دانه ها از نظر ماتریکس پروتئین-نشاسته ساختاری مقاوم به آنزیم های گوارشی میکروبی و حیوانی دارند. به همین دلیل در طول مطالعه و کاربرد علوم تغذیه دام سعی شده است با استفاده از روش های طبخ فیزیکی این ساختار تغییر یابد. در روش های پخت فیزیکی، دانه های مرطوب شده در زمان های مختلف در معرض منابع حرارتی قرار می گیرند که با تجزیه ماتریکس پروتئین-نشاسته، توانایی ژلاتینه شدن نشاسته را افزایش می دهد و در نتیجه هضم آن در واحد زمان افزایش می یابد.


بیشتر بخوانید:

آزمایشگاهی برای ارائه پروژه های تحقیقاتی و علمی به محققان

محصول گل محمدی دانشگاه آزاد در پوشش مشتریان خارجی

ایجاد یک بستر محلی، امن و انعطاف پذیر برای تجزیه و تحلیل داده های علمی

ماشین آلات تولید مس در انتظار سرمایه گذاران هستند


خالق طرح تغذیه حیوانات Mykonize Flick در اولین نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: در مورد هضم آنزیمی میکروبی به ویژه در مینای بعد از شکمبه، اثرات مضر هضم را تقویت و کاهش می دهد. شکمبه و روده بزرگ .

ملک تصریح کرد: بر اساس داده های منتشر شده و داده های آزمایش های آزمایشی روی خط میکرونیزه فلیک، دانشگاه فردوسی مشهد مستقر در شرکت راهارد، قابلیت هضم پروتئین خشک و نشاسته را 20 و 22 درصد افزایش می دهد. و 35٪ گزارش کردند که حداقل 33٪ افزایش در قابلیت هضم کل مواد مغذی می تواند به دست آید.

خبر مرتبط:  دادستان جدید شهرستان تاکستان معرفی شد

وی ادامه داد: بر این اساس حداقل 14 درصد افزایش راندمان یا قابلیت هضم را می توان به تولید روزانه شیر نسبت داد. به عنوان مثال، اگر تولید روزانه گاو به طور متوسط ​​36 کیلوگرم شیر باشد، مصرف این دانه تولید را 1.14 افزایش می دهد. به عبارت دیگر بر اساس افزایش 14 درصدی عملکرد و افزایش قابلیت هضم ماده خشک، حداقل 20 درصد در واردات صرفه جویی می شود.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسکن گفت: در کشورهای پیشرفته استفاده از بذرهای فرآوری شده توسط رطوبت و امواج گرما در غذای طیور و آبزیان رایج است. بر اساس اتکای شدید صنعت به غلات وارداتی (به ویژه ذرت) و مطالعات انجام شده، جایگزینی این غلات در رژیم غذایی روزانه پرندگان و آبزیان گامی موثر در جهت بهبود بهره وری و کاهش واردات غلات به نظر می رسد. به گفته کارشناسان آبزی پروری استفاده از غلات فرآوری شده باعث ایجاد انقلاب گرما، رطوبت و جزر و مد در صنعت ماهیگیری می شود.

به گزارش آنا، دومین رویداد ملی دانشگاه آزاد اسلامی، ارائه ابزار و محصولات، دستاوردها و بستری برای راه اندازی فعالیت در حوزه فناوری و نوآوری – معرفی و ارائه عصر امید – در چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی است. تاسیس این دانشگاه با اعلام گروه ها و زیرساخت های تحقیقاتی، هزار ایده و استارت آپ و هزار شرکت فناور و خلاق برنامه ریزی شده است.

مرحله دوم این رویداد ملی (عصر امید) از تاریخ 8 لغایت 1401 11 خرداد ماه به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار شد و بخشی از فعالیت 40 ساله دانشگاه آزاد اسلامی بود. در زمینه های مختلف آموزش منابع انسانی، فرهنگ و اقتصاد. ، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و غیره.

خبر مرتبط:  عَلَم شهید سلیمانی در دنیا نمونه مبارزه و جهاد است

انتهای پیام/4121/4062/