علمی و پزشکی

ارتباط یک ماده مغذی با سرطان پروستات

در یک مطالعه اخیر، متخصصان تغذیه و متخصصان سلامت اثرات رژیم غذایی پر پروتئین را بررسی کردند و معتقد بودند که پرخوری خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا 70 درصد افزایش می دهد.

به گزارش مجله سلامتی ایران، بدون شک رژیم غذایی ناکافی در ایجاد انواع مشکلات جسمی از عوارض جزئی تا سرطان های تهاجمی نقش دارد.

ضرب المثلی وجود دارد که می گوید “چه بخوریم” و بنابراین یک رژیم غذایی سالم و متعادل به همه توصیه می شود. در میان مطالعات و مطالعات اخیر در زمینه تغذیه و سلامت، نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که یک ماده مغذی سالم که بخشی از رژیم غذایی روزانه ما است (در صورت مصرف) می تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا 70 درصد افزایش دهد.

رابطه بین رژیم غذایی و سرطان

مطالعات متعددی در مورد نقش کولین رژیم غذایی در پیشگیری از سرطان انجام شده است. اعتقاد بر این است که مصرف کافی این ماده مغذی با افزایش خطر مشکلات فیزیکی و تهدید کننده سلامتی مرتبط است. با این حال، نشان داده شده است که مصرف بیش از حد این ماده مغذی خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا 70 درصد افزایش می دهد. مطالعات نشان داده اند که غلظت بالایی از کولین در سلول های سرطانی پروستات وجود دارد.

کولین یا ویتامین B4B بخشی از ویتامین ها است و یک ماده مغذی ضروری برای بدن است. کولین برای متابولیسم چربی مورد نیاز است و برای سوزاندن چربی در بدن استفاده می شود. این ماده بسیار مهم است و اگر مقدار کولین در بدن شما خیلی کم باشد، چربی اضافی در کبد جمع می شود.

خبر مرتبط:  طب سنتی کاملا با واکسیناسیون موافق است

کولین نقش مهمی در حفظ یکپارچگی ساختار غشای سلولی دارد. برای انتقال عصبی و رشد اولیه مغز مهم است و همچنین در تعدیل بیان ژن نقش دارد.

توصیه می شود که بزرگسالان حدود 450 میلی گرم کولین در روز مصرف کنند. یک تخم‌مرغ حاوی کمتر از 150 میلی‌گرم کولین است و یک رژیم غذایی سالم که شامل تخم‌مرغ و گوشت است، اگر در حد اعتدال مصرف شود، برای سلامتی مفید است.

آیا کولین تنها عامل خطر سرطان پروستات است؟

در این مطالعه، سطوح کولین در بدن بیماران مبتلا به سرطان پروستات مورد بررسی قرار گرفت، اما قبلاً با توجه به سبک زندگی، نوع رژیم غذایی و سطح فعالیت آنها در نظر گرفته نشده بود. بنابراین خطر ابتلا به سرطان به طور کلی با مصرف نوع خاصی از غذا مرتبط نیست.

به گزارش تایمز آو ایندیا، محققان ارتباط بین رژیم غذایی بالا و خطر ابتلا به سرطان پروستات در چربی های اشباع شده را یافته اند. چربی های اشباع شده می توانند سطح کلسترول بد را افزایش دهند که خطر ابتلا به سرطان مهاجم را افزایش می دهد.

غذاهایی که سرشار از کولین هستند

گوشت گاو، سیب زمینی قرمز، مرغ، بوقلمون، بادام، لوبیا قرمز، گل کلم، سویا و کلم بروکلی غذاهای غنی از کولین هستند.

انتهای پیام/