علمی و پزشکی

احتیاط های تغذیه‌ای برای مبتلایان به مشکلات کبدی

یکی از راه های مهم و موثر برای کنترل آسیب کبدی در افراد مبتلا به هپاتیت، پیروی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل است.

به گزارش مجله سلامتی ایران، این رژیم شامل لبنیات کم چرب یا بدون چربی، منابع چربی زیاد مانند میوه ها و سبزیجات، آجیل و دانه ها، روغن زیتون، جو، برنج قهوه ای، جو و پروتئین کم چرب سفیده تخم مرغ، مرغ، لوبیا است. و ماهی .

افراد مبتلا به هپاتیت باید هر روز ترکیبی از کربوهیدرات ها، پروتئین ها، میوه ها و سبزیجات با فیبر بالا مصرف کنند. همچنین توجه به مصرف مایعات زیاد ضروری است. بنابراین نوشیدن حدود 10 لیوان آب در روز برای مبتلایان به هپاتیت مهم است.

افراد مبتلا به هپاتیت باید توجه داشته باشند که خوردن غذاهای ناسالم می تواند آسیب کبدی را تشدید کند.

خوردن کالری، چربی و غذاهای شیرین بیشتر می تواند به افزایش وزن شما کمک کند. این افزایش وزن منجر به تجمع چربی در کبد می شود. کبد چرب خطرات زیادی برای سلامتی دارد، از جمله زخم کبد و سیروز.

بنابراین افراد مبتلا به این بیماری باید غذاهای حاوی چربی های اشباع شده مانند خامه، کره، گوشت های چرب، سرخ کردنی ها و لبنیات پرچرب و نوشیدنی های شیرین مانند غذاهای شیرین، کیک، شیرینی و شیرینی ها را بخورند و مصرف کنند. همچنین از مصرف غذاهای نمکی خودداری کنید.

غذاهای فرآوری شده یکی از مواردی است که افراد مبتلا به هپاتیت باید از خوردن آن جدا خودداری کنند.

به گزارش NDTV، از دیگر اقدامات احتیاطی در این بیماران می توان به شستن صحیح گوشت، سبزیجات و میوه ها و از بین بردن هر گونه باقیمانده مواد غذایی مضر اشاره کرد. شستن دست ها قبل و بعد از هر وعده غذایی نیز مهم است.

انتهای پیام/