علمی و پزشکی

آیا کنسرو تن ماهی مواد نگهدارنده دارد؟

بسیاری از مردم فکر می کنند که ماهی تن دارای مواد نگهدارنده است. بسیاری از افرادی که این غذای کنسرو شده را دوست دارند از آن اجتناب می کنند زیرا نمی دانند نگهدارنده ماهی تن چیست.

به گزارش مجله سلامتی ایران، بسیاری از مردم فکر می کنند که ماهی تن یک ماده نگهدارنده دارد. بسیاری از افرادی که این غذای کنسرو شده را دوست دارند از آن اجتناب می کنند زیرا نمی دانند نگهدارنده ماهی تن چیست. از آنجایی که شایعات زیادی در مورد وجود این ماده در ماهی تن یا هر کنسرو دیگری وجود دارد، تردیدهای زیادی در مورد مصرف آنها ایجاد می کند.

به گزارش دفتر اصلاحات تغذیه جامعه وزارت بهداشت، باید توجه داشته باشید که علت طول عمر ماهی تن به فرآیند کنسرو کردن مربوط می شود. از آنجایی که غذاهای کنسرو شده طی فرآیند دمای بالا تولید می شوند، باکتری هایی که آنها را خراب می کنند و به دلیل بسته بندی خاص، این مواد نمی توانند دوباره وارد قوطی شوند. به همین دلیل ماندگاری بالایی دارند.

نمک به عنوان نگهدارنده به غذاهای کنسروی و افزایش ماندگاری محصول اضافه می شود، اگرچه دوز آن چندان بالا نیست، اما توصیه می شود کسانی که رژیم غذایی با محدودیت نمک را دنبال می کنند، از مصرف این محصول غذایی خودداری کنند. این است.

انتهای پیام/

خبر مرتبط:  لزوم بستری مادران باردار پرخطر در ICU در ساعات اولیه مراجعه