استان ها

آیا نمک چاق کننده است؟

آیا نمک چربی است؟

مولکول های سدیم آب تولید می کنند که سلول های چربی ذخیره شده در بدن را احاطه کرده و آنها را قوی تر و متورم تر می کند.

به گزارش مجله سلامتی ایران؛ مولکول های سدیم آب تولید می کنند که سلول های چربی ذخیره شده در بدن را احاطه کرده و آنها را قوی تر و متورم تر می کند. این ذخیره آب باعث بزرگ شدن بدن و افزایش سایز کلی بدن می شود. اکثر غذاهای کنسرو شده و غذاهای نمکی حاوی نمک یا سدیم هستند. علاوه بر این، سایر غذاهایی که نمک زیادی دارند عبارتند از: پنیر، گوشت، آرد ذرت، نخود فرنگی، سس، چاشنی، ترشی و صدف.

این فقط غذاهای شیرین و چرب نیست قطر آنها دور شکم شما را افزایش می دهند. نمک نیز مقصر اصلی است. در نتیجه، دفعه بعد که سعی کردید نمکدان را بردارید و نمک اضافی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، به یاد داشته باشید که این دانه های سفید چقدر شما را غلیظ می کنند.

آسیب می رساند استعمال مفرط نمک:

– کلسیم از استخوان ها خارج می شود و باعث دفع آن از طریق ادرار می شود. به همین دلیل باعث نازک شدن استخوان ها می شود. در نتیجه با افزایش سن، استخوان ها به راحتی تجزیه می شوند. در حال حاضر توصیه می شود برای کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان، مصرف نمک را کاهش دهید.

مصرف زیاد نمک می تواند آسم را تشدید کند، به این معنی که اگر مستعد ابتلا به آسم هستید، می تواند به طور غیرمستقیم بیماری شما را تشدید کند. برخی تحقیقات دقیق و کنترل شده نشان داده اند که کاهش مصرف نمک با سایر درمان های آسم در درمان این بیماری موثر است.

خبر مرتبط:  دستگیری عاملین نزاع دسته جمعی در شهرستان قدس

مطالعات نشان داده اند که مصرف زیاد نمک می تواند در شرایط غیرعادی اثرات مضری بر کلیه داشته باشد.