آیا مواد غذایی در بروز آکنه نقش دارند؟

بسیاری از افراد در دوران بلوغ و بلوغ دچار آکنه روی پوست خود می شوند و اعتقاد بر این است که مصرف برخی غذاها مانند شکلات می تواند باعث تشدید آکنه شود.

به گزارش مجله سلامتی ایران ، س questionال این است که آیا ارتباطی وجود دارد و آیا رژیم غذایی می تواند بر وضعیت پوست آکنه تأثیر بگذارد.

ساینس آلرت در مصاحبه با پنج متخصص پوست ، آکنه و میکروبیولوژیست س questionsالاتی را در مورد اینکه آیا رژیم غذایی می تواند باعث تشدید آکنه شود ، مطرح کرد.

آکنه چیست؟

آکنه نوعی بیماری پوستی است که در آن فولیکول های مو در زیر پوست مسدود شده و در نتیجه تجمع چربی و ایجاد لکه ایجاد می شود. این بیماری بیشتر در جوانان دیده می شود و صورت ، کمر و قفسه سینه را درگیر می کند.

چگونه می توانید تشخیص دهید که غذا باعث ایجاد آکنه شده است؟

روش های مختلفی برای مطالعه رابطه بین رژیم غذایی و آکنه وجود دارد. دکتر پوست Gregory DeLust نتایج یک مطالعه بین ژانویه 2009 و آوریل 2020 را توصیف کرد ، که در آن نویسندگان 42 مطالعه مشاهده ای و 11 آزمایش بالینی مداخله ای را ارزیابی کردند و چندین عامل رژیم غذایی مرتبط با آکنه را شناسایی کردند.

“مطالعات مشاهده ای” به معنای مطالعاتی است که دو گروه از افراد با رژیم های غذایی مختلف را با هم مقایسه می کند. “کارآزمایی های بالینی مداخله ای” به این معنی است که از گروه هایی از افراد خواسته می شود رژیم غذایی خود را تغییر دهند تا تأثیر آن بر آکنه اندازه گیری شود.

خبر مرتبط:  تاثیر فاکتورهای غذایی بر سلامت روان زنان

به طور کلی ، اگرچه این مطالعه نتیجه می گیرد که بین آکنه و رژیم غذایی رابطه وجود دارد ، اما در مطالعات مشاهده ای همبستگی ضعیف تری نسبت به مطالعات مداخله ای مشاهده شده است.

چه غذاهایی با آکنه در ارتباط هستند؟

پروفسور گابریلا فابروسینی ، متخصص آکنه در دانشگاه ناپل ایتالیا گفت: “مصرف مکرر غذاهای پر گلیسمی و لبنیات ، به ویژه شیر کامل ، عامل اصلی در ترکیب رژیم های غذایی و آکنه است.”

شاخص گلیسمی بالا (GL) به این معنی است که غذاهای کربوهیدرات دار به سرعت در بدن تجزیه می شوند و حاوی غذاها و نوشیدنی های شیرین ، نان سفید و برنج هستند.

دکتر. Dilust اضافه کرد: تقویت کننده های آکنه شامل غذاهای با شاخص گلیسمی بالا ، لبنیات ، غذاهای چرب و شکلات ، عوامل مراقبت از آکنه شامل اسیدهای چرب و میوه ها و سبزیجات هستند.

چگونه غذا باعث ایجاد آکنه می شود؟

دکتر کارلسون ، متخصص پوست در دانشگاه ایالتی اوهایو می گوید: “رژیم هایی که شاخص گلیسمی بالایی دارند می توانند سطح انسولین و فاکتور رشد” مانند انسولین “را افزایش دهند. گفت جری تان. هر دوی این هورمون ها می توانند ترشح سبوم (چربی طبیعی پوست) را افزایش دهند و اجزای چربی را می توان به ترکیبات بسیار التهابی تبدیل کرد. این می تواند باعث بدتر شدن آکنه شود.

چه عواملی بر آکنه تأثیر می گذارد؟

دکتر دیل ، متخصص پوست در دانشگاه ماساچوست گفت: “علت آکنه چند عاملی است و تا حد زیادی ناشناخته است ، بنابراین تغییرات رژیم غذایی در همه موارد م effectiveثر نیست.” گفت کلی هاس. آکنه مربوط به سطح هورمونی است که ممکن است در دوران بلوغ ، قاعدگی و بارداری تغییر کند.

خبر مرتبط:  ۱۰۶۸۷ ابتلا و ۱۷۱ فوتی جدید کرونا در کشور

انتهای پیام