
آتشسوزی یک کارگاه تولید کارتن در جاده خاوران
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از آتش سوزی در یک کارگاه مقواسازی خبر داد.
سید جلال ملکی در گفت وگو با مجله سلامتی ایران وی در خصوص جزئیات این حادثه گفت: امروز یکشنبه 30 خرداد ساعت 16:21 یک مورد آتش سوزی در یک کارگاه تولیدی در جاده خاوران در محله عباس آباد الکبند به سامانه 125 تهران اعلام شد. آتش نشانی و خدمات ایمنی چهار ایستگاه آتش نشانی با چندین تانکر آب و بالابر هیدرولیک به محل حادثه اعزام شدند.
وی گفت: چندین کارگاه، کارخانه و تولیدات کوچک و بزرگ در کنار یکدیگر در محل برگزاری رویداد وجود دارد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران گفت: در این سوله ها که حدود 500 متر مربع مساحت داشت، حجم زیادی کاغذ و ضایعات کاغذ وجود داشت. منطقه آتش گرفته بود و کاغذی که به داخل حیاط انداخته بودند در آتش سوخت.
وی با اشاره به آغاز عملیات آتش نشانی برای اطفای حریق گفت: آتش نشانان اقدامات خود را برای اطفای حریق از طرق مختلف آغاز کردند. در همین راستا عملیات تخلیه ذرات کاغذ با استفاده از لودر آغاز شد و از سرایت آتش به نقاط مجاور جلوگیری شد.
ملکی با بیان اینکه آتش در حال حاضر تحت کنترل است و خطر سرایت به مناطق اطراف وجود ندارد، گفت: پس از ایمن سازی کامل محل به کارشناسان تحویل داده می شود و اقدامات لازم برای بررسی علت حادثه انجام می شود.
به گفته سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تهران، این حادثه گسترده بود اما خوشبختانه تلفات جانی در پی نداشت.
انتهای پیام/